25-09-2020, 08:39 PM
Τα 4 ΚΤΕΛ τουλάχιστον σε πρώτη φάση θα πάρουν ότι απόθεμα αστικών μπορούν να βρουν, γιατί όχι από Πάτρα, Πύργο, Λάρισα ή Ιωάννινα (ενδεικτικά αναφέρω αυτές τις πόλεις). Αυτή τη στιγμή, λόγω Covid τα δρομολόγια των 4 ΚΤΕΛ έχουν μειωθεί με αποτέλεσμα να έχουν σίγουρα οδηγούς που κάθονται και οχήματα. Δεν έχουν σίγουρα 100 αστικά περισσεμα, γιατί ίσως δεν είναι ούτε όλος ο στόλος τους 100 αστικά οχήματα. Οπότε μαζεύουν ότι αστικό δικό τους έχουν, παίρνουν δανεικά από αλλού που κάθονται και βγάζουν τις πρώτες βδομάδες δρομολόγησης. Μετά αφού επισημοποιηθεί η ανάθεση έργου και το διάστημα αυτής πάνε για πιο μόνιμες λύσεις με προσλήψεις οδηγών (έχουν deadline μέχει τέλος Οκτωβρίου) και αγορά μεταχειρισμένων η leasing.
Δανεικά από ΟΣΥ, ξεχάστε. Δεν υπάρχουν πάνω από 10-15 λεωφορεία σε αξιοπρεπή κατάσταση και να κάθονται.
Σημείωση:
Οι συνδικάλες λένε ότι τα ΚΤΕΛ έχουν ζητήσει να μπουν και να χρησιμοποιήσουν για στάθμευση και σέρβις τα ΑΣ Άνω Λιοσίων και Μπραχαμίου. Δεν έχω καμία εικόνα για το αν ευσταθεί, αλλά δεν μου φαίνεται παράλογο.
Δανεικά από ΟΣΥ, ξεχάστε. Δεν υπάρχουν πάνω από 10-15 λεωφορεία σε αξιοπρεπή κατάσταση και να κάθονται.
Σημείωση:
Οι συνδικάλες λένε ότι τα ΚΤΕΛ έχουν ζητήσει να μπουν και να χρησιμοποιήσουν για στάθμευση και σέρβις τα ΑΣ Άνω Λιοσίων και Μπραχαμίου. Δεν έχω καμία εικόνα για το αν ευσταθεί, αλλά δεν μου φαίνεται παράλογο.
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608