12-04-2020, 04:57 PM
(12-04-2020, 04:19 PM)mercedes elbo Έγραψε: Συμφωνώ και εγώ για την δρομολόγηση τους σε Τ. ΑΧΑ, 749 κλπ. όχι όμως σε Β12/711 λόγω ελαφρώς μικρότερης χωρητικότητας και αδύνατων κινητήρων που λόγω του επιβατικού φόρτου θα οδηγήσει σε μεγαλύτερους χρόνους διαδρομής άρα και αραίωση δρομολογίων. Γενικά στο μόνο τομέα που κερδίζουν οι παλιές γκαζιέρες νομίζω είναι στην οικονομία σε σχέση με κάποιο Ν1/Ν2/Ιris Diesel. Δεν ξέρω αν στην πράξη είναι και πιο οικονομικές και από midi diesel.Οι λόγοι που η δρομολόγηση των Renault στο Β12 θα ήταν συνετή, είναι αφενός για την ευκολία ανεφοδιασμού και αφετέρου λόγω των επαναλαμβανόμενων περιστατικών επιθέσεων στα οχήματα της γραμμής, είναι κρίμα να δεσμεύονται και να βγαίνουν εκτός τα νέα οχήματα, ενώ θα μπορούσαν να αξιοποιούνται αλλού. Ωστόσο, δεν έχει νόημα η συζήτηση αυτή, αφού δεν επαρκούν πια..
On topic τώρα, στο 749 σήμερα το Midi 282!
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''