06-04-2020, 07:21 PM
(06-04-2020, 05:50 PM)mercedes elbo Έγραψε: Νεα δρομολόγηση εφαρμόστηκε από σήμερα σχεδόν στο σύνολο των γραμμών με ενίσχυση δρομολογίων ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες. Από όσο φαίνεται όμως παρενέβησαν συνδικαλιστές και θα επανέλθει η παλιά..Είναι η πρώτη φορά που έχει δοθεί πρόγραμμα εβδομάδας και οι βάρδιες διαρκώς αλλάζουν, καθώς περισσεύουν αρκετοί οδηγοί σε όλα τα Α/Σ.
Ενδεικτικό είναι ότι σήμερα στο 421 είχε το πρωί 1 ΑΜ ΛΙΟ και 2 ΑΜ ΡΑΛ, το απόγευμα 2 ΑΜ ΛΙΟ - 3 ΑΜ ΡΑΛ, ενώ αύριο οι ίδιες απογευματινές βάρδιες θα βγουν από τα Λιόσια, όπως έβγαιναν και πριν..
Επίσης, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι την Κυριακή τα 024, 712 και 748 δεν λειτούργησαν, ενώ δεν φτάνουν οι βάρδιες για όλους τους οδηγούς, καθώς και το 171 που εξαφανίστηκε από την Τηλεματική την Παρασκευή, το ΣΚ εμφανίστηκε με την κανονική του διαδρομή (αλλά διατηρώντας τον κυκλικό χαρακτήρα στο Τέρμα της Βάρκιζας) και σήμερα το πρωί αρχικά φαινόταν χωρίς δρομολόγια, μέχρι που εξαφανίστηκε ξανά.
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''