Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών του ΟΑΣΘ
Καλησπέρα και από εμένα λοιπόν. Επί των γραφόμενών σου, θα ήθελα να σταθώ στα εξής:

(20-11-2019, 02:58 AM)K_tall-205 Έγραψε: Αποφάσισα όμως να γράψω σήμερα καθώς τα τελευταία περίπου 2 χρόνια το forum έχει αλλάξει δραματικά... όπως και η κατάσταση στον ΟΑΣΘ. Κάποτε εδώ υπήρξαν εξαιρετικές συζητήσεις σχετικά με φλέγοντα ζητήματα του στόλου και της δρομολόγησής του.  

(20-11-2019, 02:58 AM)K_tall-205 Έγραψε: Κάποια μέλη δεν το καταλαβαίνουν γιατί θέλουν να βλέπουν Citaro στις γραμμές που χρησιμοποιούν, τη στιγμή που ο κόσμος χρειάζεται απλά για να πάει σπίτι του, ένα όχημα με 4 ρόδες που να έρχεται στην ώρα του και να έχει ανθρώπινες συνθήκες. 

(20-11-2019, 02:58 AM)K_tall-205 Έγραψε: Από όλα αυτά λοιπόν (και με καμία αναφορά σε τεχνικά ζητήματα που έχουν κατά καιρούς αναλυθεί εκτενώς - χωρίς κάποια αποδοχή δυστυχώς), μπορεί να γίνει αντιληπτό ποιες γραμμές είναι α προτεραιότητας.  

Δεν καταλαβαίνω που αποσκοπούν τα ανωτέρω σχόλια. Καταλαβαίνω πως εξέφρασες την άποψή σου, πράγμα το οποίο είναι απολύτως κατανοητό, λογικό και αποδεκτό, όμως τα ως άνω σχόλια μπορώ να πω ότι έχουν ως σκοπό να πυροδοτήσουν αντιδράσεις από τα άλλα μέλη (ήδη έχω διαγράψει κάποια άκομψα σχόλια), παρά να οδηγήσουν σε μια εποικοδομητική συζήτηση, η οποία πλέον έχει χαθεί, όπως λες...

(20-11-2019, 02:58 AM)K_tall-205 Έγραψε: Με το παρόν σχόλιο απλά θέλω να μεταφέρω ότι είναι ενοχλητική η επανάληψη αυτών των παραπόνων και ο συνεχής αρνητικός σχολιασμός συγκεκριμένων τοποθετήσεων οχημάτων σε γραμμές, οι οποίες έχουν εξηγηθεί κατά καιρούς.

(22-11-2019, 01:46 AM)K_tall-205 Έγραψε: Δεν έχω καμία διάθεση για αντιπαράθεση και θα αποφύγω να συνεχίσω με παραπάνω απαντήσεις. Εκτιμώ το γεγονός ότι καταθέτετε τις απόψεις σας και τις επιθυμίες σας. Αναφέρω για μια τελευταία φορά ότι είναι ενοχλητικό απλά οι αρνητισμοί να επαναλαμβάνονται καθημερινά! 

Για να υπάρχει αρνητισμός, πάει να πει πως κάτι δεν πάει καλά. Ειδάλλως, όλοι θα συζητούσαν πόσο μπροστά είναι τα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης. Προσωπικά δεν έχω πλήρη εικόνα, μιας και είμαι κάτοικος Αθηνών, ωστόσο αν δεις τον "αρνητισμό" που επικρατεί στα αντίστοιχα θέματα της Αθήνας, θα δεις ότι δεν υπάρχει μέλος να μιλάει θετικά για τον ΟΑΣΑ και την ΟΣΥ, διότι πολύ απλά η κατάσταση είναι τραγική. Φαντάζομαι πως και στη Θεσσαλονίκη η κατάσταση θα οδεύει προς τα εκεί, εξ ου και ο "αρνητισμός" των μελών, ο οποίος είναι απόλυτα δικαιολογημένος.

Επιπροσθέτως, θεωρώ καλύτερο να αποφύγεις να "συνεχίσεις με παραπάνω απαντήσεις", διότι πραγματικά δεν μπορώ να πω ότι τα γραφόμενά σου δεν προσέφεραν κάτι "ποιοτικό" στη συζήτηση. Αντιθέτως, προκάλεσαν αναστάστωση δίχως λόγο και αιτία. Επίσης, και τα δύο ποστ σου τα έγραψες στο θέμα "ΟΑΣΘ: Ποιοί τύποι λεωφορείων κυκλοφορούν", τα οποία όπως καταλαβαίνεις, ήταν εκτός θέματος (off-topic) και ως εκ τούτου έπρεπε να τα μετακινήσω όλα στο κατάλληλο θέμα, το οποίο είναι το παρόν.

Καλή συνέχεια.
Απάντηση

Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών του ΟΑΣΘ - από N1Ellinikou - 22-11-2019, 04:59 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 Επισκέπτης (ες)