24-04-2017, 05:25 PM
(24-04-2017, 03:16 PM)NEOPLAN N4007 Έγραψε: Μετά από αρκετό καιρό το Α7 έχει 12μ όχημα και συγκεκριμένα σήμερα έχει το Ν2 #674.Και προχτές, ήταν το 706 στο Α7..
Έχω παρατηρήσει ότι η Ράλλη τελευταία:
-Προσπαθεί να βγάλει όσο το δυνατόν λιγότερα οχήματα από τον Πειραιά, αλλά δεν τα καταφέρνει πάντα και έτσι βλέπουμε που και που κανένα agora στα Α13, 421, Β9, 622/815 και στο 054 το οποίο σήμερα έχει το #923.
-Προσπαθεί να βγάλει το Β9 ολόκληρο με νταλίκες, με ότι αρνητικές συνέπειες έχει αυτό για τις άλλες γραμμές. Π.χ. το 421 έχει σταματήσει να παίρνει νταλίκες, και οι βάρδιες που έχει η Ράλλη βγαίνουν μόνο με 12μ. (Ν2)
Ανέκαθεν, η Ράλλη δεν θέλει να βγάζει οχήματα από τον Πειραιά.. Η ιστορία ειδικά για σήμερα με το 923 της Λαμπρινής θα άλλαζε, αν αναβε, έστω και με ενίσχυση το Ν2 713..
Όταν όμως δεν υπάρχουν οχήματα και πρέπει να βγει αμάξι, τους στέλνουν στον Πειραιά.
Προφανώς και το Β9 προσπαθούν να το επανδρωσουν μόνο με νταλίκες (βγάζει 2,3 μικρά καθημερινά), αφού έμεινε μόνο του με το 6. Εδώ υπάρχουν μέρες που στο Πέραμα, πιο πολλά ειναι τα μικρά, παρά οι νταλίκες..
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''