(07-12-2016, 12:54 AM)marios.ilioupoli Έγραψε: Ήταν τα #7034 και #7019.Θα απάνταγα πιο πριν που ρωτήθηκα, αλλά το άφησα..
Γενικά στη δρομολόγηση των τρόλεϊ υπάρχει κάτι σταθερό; Γιατί ξαφνικά σκάνε μύτη Vanhool σε γραμμές του Κόκκινου Μύλου, ενώ με τα ίδια οχήματα συμβαίνει και το να είναι τη μία μέρα δρομολογημένα στις γραμμές του Ρουφ (1, 2/4, 15, 18/19) την άλλη να βρίσκονται σε γραμμές της Αττικής (12, 24, 25), αν βέβαια το τελευταίο βγάζει ακόμα δρομολόγια.
Η 5 δεν ΕΧΕΙ VanHool, μπήκε VanHool από απόσπαση από τον άσσο (1), και εκτελεί κάποια δρομολόγια για να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στην δρομολόγηση.
Εχω τύχει παλαιότερα και σε VanHool στην 10 (πάλι από τον άσσο), και σε πολλά παράξενα. Απλά νοιάζονται περισσότερο και αν τύχει ανάγκη σε κάποια γραμμή επεμβαίνουν αμέσως, σε αντίθεση με τα λεωφορεία..
Η Αττική λειτουργεί κανονικά για τα 12,24,25. Στην Αττική παραμένει η επισκευαστική βάση των τρόλεϋ που είναι ο πιθανότερος λόγος αυτού του rotation στα οχήματα. Αλλά μπορούμε να μάθουμε παραπάνω (αν και η εμπειρία, μας έχει αποδείξει οτι πολλές φορές που γίνεται κάτι παράξενο ή ασυνήθιστο και εμείς σκεφτόμαστε χίλιους λόγους, δεν υπάρχει καμία εξήγηση. Απλά γίνεται στην ΟΣΥ!)
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''