(02-12-2009, 02:01 PM)Dante Έγραψε: Δεν εννοώ ότι όλοι είναι έτσι και ζητάω συγνώμη αν με το σχόλιο μου προσεβλήθησαν κάποιοι. Ίσα ίσα, Έχω πετύχει πολλόυς οδηγούς που ήταν ευγενέστατοι, μου έχουν πει καλήμέρα καθώς μπαίνω και οδηγούσαν προσεκτικά και με σεβασμό στους επιβάτες. Απλά όπως και σε κάθε επάγγελμα στο ΕΛΛΑΝΤΑ υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται "τη βάρδια να κάνω, τα λεφτά να βγάλω και ας γίνει με τον πιο απλό τρόπο". Δεν είναι έτσι όμως. Ο πολίτης πληρώνει ένα πόσο για να χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ. Δεν έιναι τζάμπα. Ο οδηγός και ο φορέας ΟΦΕΙΛΕΙ να τον σέβεται νομίζω. Αλλά είπαμε.εδώ είναι η χώρα του ΔΕΒΑΡΙΕΣΑΙ και του ΕΛΑΜΩΡΕΤΩΡΑ.Oxi φιλε μου δεν προσβληθηκε κανενας μην ανυσηχεις και αν καποιος προσβληθηκε απο αυτους που μας διαβαζουν εχω να του πω,οτι ετσι ειναι η πικρη αληθεια,γιατι η αληθεια ειναι παντα πικρη.Συμφωνω απολυτα με το σχολιο σου περι ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΥ,ΔΕΝΒΑΡΙΕΣΑΙ,ΕΛΑΜΩΡΕΤΩΡΑ.
Γιαυτο ειναι η χωρα ετσι που ειναι
(02-12-2009, 01:01 AM)christos126 Έγραψε: Εγώ βλέπω όχι από τα αναρτημένα δρομολόγια, τα οποία είναι αμετάβλητα μετά την πύκνωση της γραμμής όταν έγινε η συγχώνευση, αλλά από την καθημερινή χρήση της, ότι η γραμμή 227 συνεχώς τρώει δρομολόγια, πλέον ακόμα και σε ανύποπτο χρόνο, όπως ξημερώματα καθημερινής ή Κυριακές. Ειδικά το τελευταίο δίμηνο γίνεται συνεχώς. Ταυτόχρονα μου δίνεται η αίσθηση ότι τα λεωφορεία που διασχίζουν τη Λ. Συγγρού περνούν αραιότερα από ο,τι παλιότερα και γίνεται ο κακός χαμός στις στάσεις και μέσα στα οχήματα.
Ετσι οπως το πανε στο τελος απο την Συγγρου θα περνανε μονο τα τραβε.τι,και οι ιεροδουλες
Σας φιλω ολους παω να κοιμηθω γιατι στις 17,30 βγαινω Α1 με νταλικα,και επειδη θα ειμαι η μονη νταλικα στη γραμμη προβλεπω να γινει ψιλοχαμος και πρεπει να ειμαι ξεκουραστος για να αποδωσω εργο.