20-09-2016, 09:56 PM
Βρε κουτά, μπορεί να ξεροσταλιάζουμε στις στάσεις περιμένοντας λεωφορείο, μπορεί τηλεματική να έχουμε και να μην έχουμε, μπορεί για το ηλεκτρονικό εισιτήριο να ακούμε υποσχέσεις επί υποσχέσεων (στην καλύτερη από αρχές του '17!), μπορεί το δίκτυο των ΟΣΥ να μένει σχεδόν αναλλοίωτο από τον Δεκέμβρη του '14 (τελευταία αναδιάρθρωση), λες και όλα λειτουργούν αποτελεσματικά, ΑΛΛΑ μετά το λεωφορείο των αστέγων -που έχει κυκλοφορήσει από τα τέλη Ιουνίου έως τώρα μόνο μέχρι τη Θεσσαλονίκη, για την Κυβερνητική (το Διεθνής πέθανε χρόνια τώρα) Έκθεση Θεσσαλονίκης- και όλες τις υπόλοιπες version που εξαγγέλλονται (λεωφορείο υγείας, λεωφορείο-κινητή βιβλιοθήκη), έρχεται το "μουσικό λεωφορείο στον αστικό χώρο", αλλά και κλασσική και έντεχνη μουσική όχι μόνο στο Μετρό, αλλά και σε λεωφορεία και τρόλεϊ!
Για του λόγου το αληθές, η απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια!
ΥΓ: Αν σκέφτονται στον ΟΑΣΑ τους οδηγούς της ΟΣΥ, θα πρέπει τις ώρες 08:00-10:00 να έχουν σύνδεση με Γιώργο Τράγκα! Κρίμα να ξεπέφτουν οι άνθρωποι στα ραδιοφωνάκια!![Tongue Tongue](https://leoforeia.gr/forum/images/smilies/tongue.gif)
ΥΓ2: Δε νομίζω πως θα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σοβαρά, την ώρα που έχουμε δει το ποια είναι η τύχη των ηχητικών αναγγελιών για την επόμενη στάση, που ορισμένοι οδηγοί τη βάζουν στο mute.
Για του λόγου το αληθές, η απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια!
ΥΓ: Αν σκέφτονται στον ΟΑΣΑ τους οδηγούς της ΟΣΥ, θα πρέπει τις ώρες 08:00-10:00 να έχουν σύνδεση με Γιώργο Τράγκα! Κρίμα να ξεπέφτουν οι άνθρωποι στα ραδιοφωνάκια!
![Tongue Tongue](https://leoforeia.gr/forum/images/smilies/tongue.gif)
ΥΓ2: Δε νομίζω πως θα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σοβαρά, την ώρα που έχουμε δει το ποια είναι η τύχη των ηχητικών αναγγελιών για την επόμενη στάση, που ορισμένοι οδηγοί τη βάζουν στο mute.