12-09-2016, 12:54 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 12-09-2016, 12:59 PM από GeorgIrisbus.)
(12-09-2016, 09:16 AM)marios.ilioupoli Έγραψε: Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο. Τώρα που έχουμε επιβεβαίωση περι της παρουσίας Neoplan σε γραμμές της Ανθούσας και δια γυμνού οφθαλμού, έχουμε εικόνα για το αν τα οχήματα αυτά έχουν "μεταναστεύσει" εκεί ή θα κάνουν ταξίδια από τη μία άκρη της Αθήνας, στην άλλη;
Μόλις έμαθα σχετικά με το τι γίνεται μετά από επικοινωνία με ένα πολύ καλό οδηγό...
Βρέθηκε τρόπος και έγινε εγκατάσταση αντλιας πετρελαίου στην Ανθουσα και έτσι μπόρεσαν να μεταφέρουν οχήματα πετρελαίου εκεί. Σταδιακά μου είπε θα έρθουν και άλλα για να δρομολογουνται αποκλειστικά σε γραμμές που θέλουν πχ midi και σιγά σιγά θα έρθουν και νταλικες για να μπαίνουν στις Λουτσες και να μην κάνουν τόσα κενά χιλιόμετρα μέχρι το Ελληνικό.
Οι οδηγοί είναι Ανθουσιωτες και τα οχήματα θα είναι μόνιμα Ανθουσα (φαντάζομαι ίσως κάπως όπως και τα citelis).
Επίσης μου είπε ότι η Ανθουσα έχει κάπου 330 γκαζιερες και λειτουργούν οι 110 και ότι θέλουν όσο γίνεται να αφήνουν τα Renault σε γραμμές που δεν έχουν πολλές ανωφερειες γιατί τα έχουν φτυσει τελείως.
Για τα τοπικά Κηφισίας εικαζω μήπως αφού ήρθαν οχήματα Βοτανικου στην Ανθουσα μήπως πήρε ο Βοτανικος οχήματα solaris από το ελληνικό για να καλύψει τις γραμμές του?