(01-04-2016, 09:55 PM)mercedes elbo Έγραψε: Εδώ και ένα μήνα περίπου έχουν παγιωθεί οι GN σε 164 και 237 και τα Ν1 στο Α3. Μάλιστα, σήμερα το Α3 δεν πρέπει να είχε ούτε 1 GN. Ο λόγος αυτών των αλλαγών προς το παρόν άγνωστος.Στο 237 εχω παρατηρήσει καποιες φορες ότι δεν βγαίνει το 2ο τμημα της κατσαρης του Κ2. Με αποτέλεσμα το απογευματινο καρτελακι του Κ5 "μετατρέπεται" σε απογευματινό του Κ2. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα καποια 10λεπτα το μεσημέρι να γίνονται 15λεπτα, πραγμα που δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο αφου μετά συνεχίχει νορμαλ το προγραμμα.
Βέβαια, ειδικά στο 237 μαζί με τις νταλίκες πλέον (που βγάζουν ακόμα και αν χρειαστεί το μεσημέρι να κάνουν αντικατάσταση με Ν1 αν δεν έχει ο επόμενος οδηγός Ε' κατηγορίας δίπλωμα) έχει σχεδόν πάντα πλήρη δρομολόγηση 12 βαρδιών. Άντε να λείπει μια βάρδια ενώ μέχρι τον Φεβρουάριο σχεδόν κάθε μέρα έλειπαν 2 βάρδιες (1 όχημα). Γι' αυτό υποψιάζομαι ότι κάποια παρέμβαση έχει γίνει από αλλού π.χ. Δήμος Ηλιούπολης.
Επίσης θα μπορουσαν να μεγαλωσουν οι χρονοι το βραδυ πχ δεν μπορεις να εχεις το απογευμα 15-20' και το βραδυ 21:30-21:45-22:00-22:15-22.30-22:45. Ο πολυς ο κοσμος ειναι μεχρι τις 21:30, μετά αραιώνει αισθητα.
Όπως επίσης μπορει να κοπεί και 1 αμάξι το απόγευμα του Σαββατου αφου πραγματικά 3-6 κυκλοφορει ελάχιστος κόσμος.
Τέλος την Κυριακή θα μπορούσε το 3ο όχημα να πιανει γυρω στις 4 για να παει στο 20' η συχνοτητα το απογευμα. Δεν ξερω βεβαια αν γίνεται απο θεμα βαρδιων διαλλειματων κλπ. Ενω σε καποια δρομολογια το απογευμα τα 50' ειναι πολυ πιεστικα και μπορεί να υπαρχει και κενό ανα 30' αντι για 25'
Όσο για το τι έχει γινει σίγουρα έχει δωθεί σήμα "απο ψηλα". Λόγω προσωπικης γνωριμιας με καποιους οδηγους εχω μιλήσει αρκετες φορες απο τον Νοεμβρη του 14 με το Γρ. Κινησης του ΕΛΛ και τους ειχα αναφερει οτι το Α3 δεν θελει νταλικες ενω το 237 θελει. Η απαντηση που ειχα παρει ειναι ότι δεν τα ξέρω καλά γιατι πλεον το Α3 ειναι μονο του στη Βουλ/μενης και οτι 237 κολλαει στις πλατειες... μαλιστα με ειχε ρωτησει "θα βαλεις εσυ τα παραπανω πετρελαια για να ανεβει η νταλικα στο βουνο;"
Απ οτι φαινεται όταν δωθει σημα απο αλλου αμεσως συμμορφόνονται όπως και για το 250