28-01-2015, 01:43 PM
(28-01-2015, 01:18 PM)nikos2 Έγραψε: Δε γνωρίζω σε ποιες στάσεις σταμάτησε 25ης Μαρτίου, στο φανάρι το είδα με δεξί φλας αναμμένο που με έβαλε σε σκέψεις και τελικά επαληθεύτηκαν... Ηταν 18 100% το είδα καλά! Πώς γίνεται να ήταν σχολασμένο? Είχε 2-3 άτομα μέσα... και δε κατάλαβα το δρομολόγιο των 21.20 ποιος θα το εκτελούσε? Δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν το δρομολόγιο ως έχει? Δηλαδή θα περιμένουμε μέσα στο κρύο πότε θα προτιμήσει ο οδηγός να περάσει από την εγκεκριμένη διαδρομή??Τα τρολευ, οπως ειναι γνωστο, στην διαδρομη Α/Σ-ΑΦ/ΤΕ/ενδιαμεσο σημειο και αντιστροφως φορτωνουν κοσμο. Αν η βαρδια σχολαγε στο Χαλανδρι, ο οδηγος εχει την επιλογη να φυγει απο οπου θελει, φορτωμενος με κοσμο ομως! Αν ηταν 18αρι λοιπον, αφου θα κατεβαινε παλι Αθηνα, δεν πειραξε την προμετωπιδα, αλλα εφυγε απο την Κηφισιας, ξεχνοντας οτι πανω ειχε το 18.
Αν ειχε δρομολογιο στις 2120 και δεν ηρθε, δεν ξερω.. Η περιπτωση ανθρωπινου λαθους υπαρχει, αλλα απο την στιγμη που εχουν διαφορετικο Τερμα, ειναι σχεδον απιθανο να ξεχασε αν ξεκινησε απο την Πλ.Χαλανδριου πως παει 18!
Οπως και να'χει, μια αναφορα στον ΟΑΣΑ, σε 3 μηνες ισως να λυσει την απορια σου..! ;-)
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''