28-01-2015, 04:13 AM
(28-01-2015, 03:56 AM)nikos2 Έγραψε: Σήμερα κατά τις 21.25 και εκεί που περίμενα το 18 στη στάση Σίδερα στην Εθνικής Αντιστάσεως προς αθήνα, το βλέπω να έρχεται και αντί να συνεχίσει ευθεία απο την 25ης Μαρτίου προς εθν. αντιστάσεως έστριψε δεξιά σαν το 19 στην Παπανικολή! Λάθος του οδηγού άραγε?Λάθος του οδηγού δύσκολο, γιατί και στην 25ης Μαρτίου έχουν ξεχωριστές στάσεις προς Αθήνα. Αν ήταν 18 και ξεχάστηκε, θα σταμάτησε στην πρώτη στάση (έχοντας περάσει ψαλίδι). Αν ήταν 19, θα σταμάταγε στην στάση πριν το φανάρι της Παπανικολή (που είναι ορατή από το σημείο που ήσουν), οπότε θα ήταν λάθος στην προμετωπίδα (πράγμα πάλι δύσκολο, διότι δεν είναι γκρουπ πάνω).
Έργα στην Εθν.Αντιστάσεως δεν έχει, είσαι σίγουρος πως έγραφε 18 (γεμάτη προμετωπίδα), άρα ίσως ήταν σχολασμένο 18αρι (ΣΧ.ΤΕ), που αφού πηγαίνει ΑΜ ΑΓ.Α, άφησε το 18 για Αθήνα και από εκεί ''Αμαξοστάσιο Αγ.Άννης'', αλλά επέλεξε την Κηφισίας για να φύγει, ξεχνώντας την ταμπέλα πάνω. Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι και παράπτωμα βέβαια..
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''