17-12-2014, 12:49 PM
Από το τέλος προς την αρχή αυτή τη φορά...
Δεν ήρθαν ακόμη...
Κι εγώ σου λέω ότι ο πιλότος ξέρει τι κάνει... Ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας όμως στον πύργο ελέγχου έχει χωρίσει με τη δικιά του και είναι στα χάλια του... Τι φαντάζεσαι ότι θα συμβεί αν δεν προσέξει για παράδειγμα ότι δύο αεροσκάφη πλησιάζουν επικίνδυνα μεταξύ τους; Για τα περί υγείας δεν θα σχολιάσω...
Και πάμε τώρα στο καλύτερο...
Πολύ σίγουρο για τον εαυτό σου σε βλέπω, αλλά ξέρεις ο δρόμος δεν είναι bus simulator... Ορίστε λοιπόν, υπόθεση εργασίας... Κατεβαίνεις με το λεωφορείο από το Ωραιόκαστρο και στην κατηφόρα στην γέφυρα της Σταυρούπολης και ενώ κινείται το λεωφορείο με γύρω στα 50-60km/h παθαίνει ανακοπή ο οδηγός... Τι κάνεις για να σώσεις την κατάσταση;
(μην μου πεις αυτό που περιγράφεις γιατί μετά θα μετράς τραυματίες και νεκρούς - με πρώτο πρώτο εσένα)
(17-12-2014, 02:06 AM)GiannisB Έγραψε: Με τα λεωφορεία χωρίς οδηγό στα Τρίκαλα πως πάνε;
Δεν ήρθαν ακόμη...
(17-12-2014, 02:06 AM)GiannisB Έγραψε: Και όμως σήμερα των ημερών πρέπει να φοβάσαι. Ο πιλότος να κάνει ανοησία δεν μπορεί, χαζός δεν είναι να παίξει κορόνα γράμματα την ζωή του, αντίθετα τους χειριστές δεν τους εμπιστεύομαι. Όσο για το γιατρό η άγνοια μερικές φορές, είναι το καλύτερο αντίδοτο αλλά από την άλλην λες να χειρουργηθείς και ότι γίνει, ας γίνει είναι θέλημα θεού.
Κι εγώ σου λέω ότι ο πιλότος ξέρει τι κάνει... Ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας όμως στον πύργο ελέγχου έχει χωρίσει με τη δικιά του και είναι στα χάλια του... Τι φαντάζεσαι ότι θα συμβεί αν δεν προσέξει για παράδειγμα ότι δύο αεροσκάφη πλησιάζουν επικίνδυνα μεταξύ τους; Για τα περί υγείας δεν θα σχολιάσω...
Και πάμε τώρα στο καλύτερο...
(17-12-2014, 02:06 AM)GiannisB Έγραψε: Όλοι κουτσά στραβά γνωρίζουμε ποιο είναι το φρένο. Θα πάρουμε το πόδι από το γκάζι, μετά θα πατήσουμε φρένο και έγινε. Προσωπικά αν με συνέβαινε αυτό θα έκανα και θα έβαζα και χειρόφρενο και αλαρμ. Ο χειριστής πέρα από κυρώσεις, τι άλλο μπορεί να πάθει με την υγεία;
Πολύ σίγουρο για τον εαυτό σου σε βλέπω, αλλά ξέρεις ο δρόμος δεν είναι bus simulator... Ορίστε λοιπόν, υπόθεση εργασίας... Κατεβαίνεις με το λεωφορείο από το Ωραιόκαστρο και στην κατηφόρα στην γέφυρα της Σταυρούπολης και ενώ κινείται το λεωφορείο με γύρω στα 50-60km/h παθαίνει ανακοπή ο οδηγός... Τι κάνεις για να σώσεις την κατάσταση;
(μην μου πεις αυτό που περιγράφεις γιατί μετά θα μετράς τραυματίες και νεκρούς - με πρώτο πρώτο εσένα)