03-07-2013, 12:25 AM
(02-07-2013, 11:59 PM)ecoj Έγραψε: Ευχάριστα νέα: H 878 δεν είχε κανένα Citelis σήμερα. Μόνο Renault και μάλιστα μπήκα μέσα και ήμουν ο μόνος Έλληνας. Ακόμα και ο οδηγός ξένος ήταν. Δεν ξέρω αν ήρθαν κάποιες Renault στα Λιόσια ειδικά για τη γραμμή ή απλά πήραν αυτές του 735. Εκτός και αν βγήκε από Ανθούσα πράγμα απίθανο. Για την 879 δεν έχω ιδέα δεν την είδα πουθενά.
Επίσης η Β12 είχε και το Solaris Urbino 18 #837 δρομολογημένο ανάμεσα στα Ν2 και τα Volvo.
@antonis Τα Vanhool A300 δεν ήταν καλά λεωφορεία επειδή όπως λες ήταν αρκετά αργά ειδικά στην επιτάχυνση και κοπάναγαν αρκετά ενώ τα τελευταία χρόνια η κατάσταση τους ήταν θλιβερή. Αυτό που ξέρω για τα Neoplan είναι ότι χώραγαν περισσότερο κόσμο από τα άλλα 12μετρα. Τώρα τα ελληνικής κατασκευής έχουν όλα τα θέματά τους.
Εξαρτάται ποια κριτήρια θέτεις για να χαρακτηρισεις ένα όχημα. Απο ποιότητα κατασκευής πάντως και αξιοπιστία δεν είχαν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, μη βλέπεις στο τέλος τι έγινε, τότε είχε αποφασιστεί η απόσυρση τους και τα είχαν εγκαταλείψει στην τύχη τους, όπως και τα Neoplan.
