30-06-2013, 09:12 PM
Σήμερα, αντίθετα από άλλα ΣΚ είχε αρκετές GN στο 608 (μεταξύ 19:00 και 21:00 εμφανίστηκαν οι 465, 508 και 453, όπως και ένα Solaris και μια Volvo)
Σίγουρα όλοι ξεχωρίζουν τα Citelis και τα Solaris επειδή είναι καινούρια. Ακόμα και στις νταλίκες είναι αρκετοί που δυσανασχετούν όταν βλέπουν Volvo αντί για GN στο 608 καθώς νομιζουν πως είναι πιο παλιά και επειδή σχεδόν πάντα είτε δεν έχει A/C είτε δεν νοιώθεις το A/C. Τώρα για τα Ν2 του 235 δεν νομίζω πως ασχολήθηκε κάποιος επιβάτης. Αν έμπαινε αεροδρομιακό θα φαινόταν η διαφορά.
(30-06-2013, 08:50 PM)ecoj Έγραψε: Τις προάλλες μέσα στο Citelis του 730 μια ξένη κυρία σχολίασε: Αυτό είναι καινούριο λεωφορείο όχι σαν τα άλλα που βάζουν στο 821.
Κάποιοι λίγοι τα προσέχουν. Όμως σχεδόν όλοι προσέχουν αν κατά λάθος έρθει Midi σε μια γραμμή που μπαίνει 12μετρο κανονικά και στριμώχνονται και ακούς σχόλια ''τι λεωφορειάκι μικρό είναι αυτό'';
Γενικά αν είναι αρθρωτό είναι αρθρωτό. Αν θα είναι GN ή Volvo ελάχιστοι θα το προσέξουν και ελάχιστοι ενδιαφέρονται. Μικρότερο να μην είναι... Εγώ ξεχώριζα τα πάντα από μικρός και γι αυτό κόλλησα. Άλλοι πάλι προέχουν το ύψος που βρίσκεται το λεωφορείο.
Σίγουρα όλοι ξεχωρίζουν τα Citelis και τα Solaris επειδή είναι καινούρια. Ακόμα και στις νταλίκες είναι αρκετοί που δυσανασχετούν όταν βλέπουν Volvo αντί για GN στο 608 καθώς νομιζουν πως είναι πιο παλιά και επειδή σχεδόν πάντα είτε δεν έχει A/C είτε δεν νοιώθεις το A/C. Τώρα για τα Ν2 του 235 δεν νομίζω πως ασχολήθηκε κάποιος επιβάτης. Αν έμπαινε αεροδρομιακό θα φαινόταν η διαφορά.
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608