30-05-2013, 07:53 PM
Εγώ πιστεύω και με 12μετρα στέκεται το 12... δεν ξέρω, νομίζω έχει πέσει πολύ η κίνηση στη Λένορμαν. Μήπως προτιμά τελικά ο κόσμος να το κόψει ποδαράτο ως τα Σεπόλια παρά να περιμένει το 12 που δεν ξέρει και πότε θα περάσει; Όσο για τις αφετηρίες στην Ομόνοια, όντως πρέπει να φύγουν. Όπως πρέπει να καταργηθεί πια και το 100! Το πήρα προχτές σε ώρα αιχμής και ζήτημα είναι αν ανέβηκαν άλλοι 5 σε όλη τη διαδρομή! Και συγκεκριμένα μπήκαν δυο-τρεις ξέμπαρκοι στην Ακαδημίας, που περίμεναν τα 022/060 για Κολωνάκι και τους έσκασε αυτό (δεν τους χάλασε!
) και άλλοι τόσοι από κάτι στάσεις πίσω από την Πλατ.Καρύτση που κατέβηκαν Ομόνοια. That's it! Αυτό που με ψιλοπροβλημάτισε ήταν ότι από Λυκαβηττού και Σκουφά το 100 έφτασε στην Πλ.Κολωνακίου σε χρόνο dt! Κι επειδή στην Κανάρη συνήθως κολλάνε με τις ώρες τα λεωφορεία (και πλέον όχι μόνο τις ώρες αιχμής) μήπως θα 'ταν προτιμότερο αφού καταργηθεί το 100, να πηγαίνουν τα 022/060 από Λυκαβηττού και Σκουφά; Δεν ξέρω βέβαια και τι κόσμο έχει η στάση επί της Κανάρη, αλλά τόσο δύσκολο τους είναι ν' ανέβουν δυο στενά πιο πάνω, στην Πλατ.Κολωνακίου;
) και άλλοι τόσοι από κάτι στάσεις πίσω από την Πλατ.Καρύτση που κατέβηκαν Ομόνοια. That's it! Αυτό που με ψιλοπροβλημάτισε ήταν ότι από Λυκαβηττού και Σκουφά το 100 έφτασε στην Πλ.Κολωνακίου σε χρόνο dt! Κι επειδή στην Κανάρη συνήθως κολλάνε με τις ώρες τα λεωφορεία (και πλέον όχι μόνο τις ώρες αιχμής) μήπως θα 'ταν προτιμότερο αφού καταργηθεί το 100, να πηγαίνουν τα 022/060 από Λυκαβηττού και Σκουφά; Δεν ξέρω βέβαια και τι κόσμο έχει η στάση επί της Κανάρη, αλλά τόσο δύσκολο τους είναι ν' ανέβουν δυο στενά πιο πάνω, στην Πλατ.Κολωνακίου;