Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: Αναβαθμιση Γραμμης ΗΣΑΠ - Πορεια Εργων / Σχολιασμος
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Ενταξει 5 λεπτα ακριβως ειναι Ταυρος-Καλλιθεα!
ε ναι αλλα πιο πολυ γελουσα ρε συ απο μεσα μου βλεποντας τοσο κοσμο να πηγαινει συγκεντρωμενος σαν σε πορεια Tongue
Μέσα στην σημερινή δημοσίευση του in.gr για τα έργα του Σαββατοκύριακου και την αραίωση των μεταμεσονύκτιων δρομολογίων εμφανίζεται και αυτή η παράγραφος:

Το τμήμα Καλλιθέα - Φάληρο, το οποίο είναι εκτός λειτουργίας από τις 12 Ιανουαρίου θα δοθεί στην κυκλοφορία στις 30 Απριλίου.

επιβεβαιόντας ότι δεν θα είναι έτοιμο για το Πάσχα όπως είχε γράψει ένα φίλος πριν από μερικές ημέρες
Την προηγουμενη βδομαδα που περναγα εξω απο τον σταθμο Μοσχατο ακομα τσιμεντα εριχναν. Παλι καλα ξεκινησαν οι διακοπες του Πασχα, αν και απο τον Μαιο θα γινει πανικος μιας και θα κλεισει το κομματι με τη μεγαλυτερη επιβατικη κινηση (Αττικη-Μοναστηρακι)
Γεια σε ολα τα μελη του φορουμ. Μολις γραφτηκα και ειπα να κανω το πρωτο μου ρεπορταζ!

Σημερα χρησιμοποιησα τον ησαπ απο Ειρηνη ως Αττικη και ετυχε να πιασω κουβεντα με καποιο μελος του φορουμ. Ειχαμε μια ομορφη κουβεντα και ειδαμε μαζι την πορεια των εργων. Στη Νεα Ιωνια το ξυλωμα της μιας γραμμης προχωραει κανονικα, ενω στα Πευκακια ειδαμε τους ηλεκτρονικους πινακες που συντομα θα δειχνουν το χρονο αφιξης και προορισμου των συρμων.
Σε Κατω Πατησια και Αγιο Νικολαο το τρενο περασε πανω απ τη νεα γραμμη ενω στην μερια προς πειραια οι γραμμες αρχισαν να ξυλωνονται.

υ.γ αν θελει το μελος του φορουμ που μιλησα σημερα στο τρενο να μου στειλει πμ για να τα λεμε και απο δω.
(30-03-2010, 05:04 PM)ice3 Έγραψε: [ -> ]Γεια σε ολα τα μελη του φορουμ. Μολις γραφτηκα και ειπα να κανω το πρωτο μου ρεπορταζ!

Ε δεν ειναι και δυσκολο να καταλαβει κανεις οτι οποιος κοιταει περιεργα τις γραμμες στο κομματι των εργων ασχολειται λιγο ή πολυ με τα συγκοινωνιακα Wink

Για οσους δεν καταλαβαν, ο φιλος ice3 ηταν λιγο πιο περιεργος για την πορεια των εργων απο τον μεσο επιβατη και ειπα να ρωτησω για αυτην του την περιεργεια. Αποτελεσμα? Τη λεξη leoforeia.gr την ειπε πριν απο μενα Big Grin

Καλως ηλθες Smile

Ας πω κι εγω την κουβεντα μου. Η γραμμη εντος του σταθμου του Αγ. Νικοαλου (το τμημα αυτο παραδοθηκε για χρηση τις προηγουμενες ημερες, αν δεν καω λαθος χθες ή προσχθες) ειναι μακραν βελτιωμενη σε σχεση με την προηγουμενη κατασταση.

Οι υπολοιπες εργασιες εκτεινονται στο κομματι Φαληρπ - Καλλιθεα, απ οπου μας ενημερωσαν οτι εχουν απομακρυνθει τα αρχαια απο τον περβαλλοντα χωρο (ομολογω πως δεν κοιταξα προσεκτικα κατα το περασμα μου απο το σημειο τις προηγομενες ημερες και νομιζα οτι δεν εχουν γινει παρα πολλα παραπανω απο εκεινα που ξεραμε) και εχει ξεκινησει η διαδικασια διαμορφωσης τοου εδαφους καταλληλα ωστε να γινει δυνατη η τοποθετηση σιδηροδρομικης γραμμηες πανω σε σταθερη επιδομη.

Τα εργα στην Νεα Ιωνια προχωρουν με ιδιαιτερα γρηγορες διαδικασιες, τοσο που ειναι σχεδον ετοιμο το υπεδαφος για την τσιμεντοστρωση, ενω σημερα εξακολουθουσαν να δουλευουν οδοστρωτηρες στο σημειο.

Πραγματι εχουν εμφανιστει πινακες τηλεματικης στους σταθμους του ΗΣΑΠ Πευκακια και Περισσος, ενω ενας ακομα πινακας τηλεματικης εχει εγκατασταθει στον Αγ Ελευθεριο.

Αυτα, κι αν ξεχασα κατι.. Συμπληρωστε με Tongue
Το Σαββατο 1η Μαιου τυπικα θα δωθει σε λειτουργια το κομματι Καλλιθεα-Ν.Φαληρο και απο 15 Μαιου οπως εμαθα θα κλεισει το κομματι Αττικη-Μοναστηρακι.

Kαπου το ειχα γραψει παλαιοτερα.
(27-04-2010, 12:05 PM)Solaris_Urbino_18 Έγραψε: [ -> ]Kαπου το ειχα γραψει παλαιοτερα.

2 post πιο πανω Tongue
Τελικα δεν ειμαι καθολου καλα....................επιβαλλεται βολτα με GN να στρωσω!
(27-04-2010, 12:05 PM)Solaris_Urbino_18 Έγραψε: [ -> ]Το Σαββατο 1η Μαιου τυπικα θα δωθει σε λειτουργια το κομματι Καλλιθεα-Ν.Φαληρο και απο 15 Μαιου οπως εμαθα θα κλεισει το κομματι Αττικη-Μοναστηρακι.

Θα γινει πανικος... Sad
Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18