Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: Αναβαθμιση Γραμμης ΗΣΑΠ - Πορεια Εργων / Σχολιασμος
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Μαλλον απο Σεπτεβρη......., γιατι τοσο τους κοβει! Ενω θα ανοιξουν τα σχολεια-σχολες ο κοσμος θα πηγαινει στη δουλεια του τοτε μαλλον θα κλεισουν το κεντρικοτερο κομματι, δεν μπορουν να το κανουν τωρα και το Ειρηνη-Κηφισια αργοτερα!
ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΙΣ 12, 13 & 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010

9/6/2010

Η Α.Ε. ΗΣΑΠ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό οτι λόγω εργασιών ανακαίνισης της Σιδηροδρομικής Γραμμής ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος το ΣΑΒΒΑΤΟ 12 & την ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 θα παραμείνει κλειστό το τμήμα :

ΕΙΡΗΝΗ - ΚΗΦΙΣΙΑ

για το ανωτέρω τμήμα το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται με τη λεωφορειακή γραμμή Χ5.

Από ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 θα παραμείνει κλειστό το τμήμα ΕΙΡΗΝΗ - ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ & το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται με την λεωφορειακή γραμμή Χ16.

Υπενθυμίζουμε ότι :

Από Τρίτη 18 Μαΐου 2010 στο σταθμό Ν.Ιωνίας οι διερχόμενοι συρμοί προς Κηφισιά ( άνοδος ) δεν θα πραγματοποιούν στάση & επαναλειτουργεί η αποβάθρα του ιδίου σταθμού με κατεύθυνση προς Πειραιά ( κάθοδος ).

Τηλέφωνα επικοινωνίας κοινού 210 - 3293000 κάθε μέρα.

Ζητάμε την κατανόηση του επιβατικού μας κοινού.
Και για να το συμπληρωσω:
Από Δευτέρα 14 ΙΟΥΝΙΟΥ και μέχρι νεωτέρας ΔΕΝ θα εκτελεί δρομολόγια στο τμήμα ΕΙΡΗΝΗ - ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ. Η εξυπηρέτηση των επιβατών θα γίνεται με τη λεωφορειακή γραμμή Χ16.
Αντε και Καλο Φθινοπωρο, θα βρουν την καλυτερη εποχη οι φωστηρες για να κλεισουν το κομματι Αττικη-Μοναστηρακι.......
Η ΑΕ ΗΣΑΠ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω εργασιών ανακαίνισης της Σιδηροδρομικής Γραμμής από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 στο σταθμό ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ οι διερχόμενοι συρμοί προς Κηφισιά (άνοδος) δεν θα πραγματοποιούν στάση.



Επίσης:

Παραμένει κλειστό το τμήμα ΕΙΡΗΝΗ – ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ για το οποίο το επιβατικό κοινό εξυπηρετείται με τη λεωφορειακή γραμμή Χ16



Στο σταθμό Ν. Ιωνίας οι διερχόμενοι συρμοί προς Κηφισιά (άνοδος) δεν θα πραγματοποιούν στάση & επαναλειτουργεί η αποβάθρα του ίδιου σταθμού με κατεύθυνση προς ΠΕΙΡΑΙΑ (κάθοδος).
Aπορία προς όποιον ξέρει:

Στον Ταύρο, που επίσης το τμήμα της αποβάθρας προς Κηφισιά είναι κλειστό, τα τρένα προς Κηφισιά σταματούν στο άλλο τμήμα, αυτό δηλαδή που είναι κανονικά προς Πειραιά, και παίρνουν τον κόσμο. Στην Καλλιθέα τι τους εμποδίζει να κάνουν το ίδιο;
Από τη Δευτέρα οι συρμοί προς Πειραιά (κάθοδος) δεν θα πραγματοποιούν στάση στους σταθμούς Περισσό, Πευκάκια και Καλλιθέα, ενώ τίθεται σε λειτουργία η αποβάθρα του σταθμού Καλλιθέα προς Κηφισιά (άνοδος).

Κλειστό παραμένει επίσης το τμήμα Νερατζιώτισσα-Ειρήνη, στο οποίο η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται με τη λεωφορειακή γραμμή Χ16.
Newsroom ΔΟΛ
Καμιά κατανόηση πλέον για τα έργα στον ΗΣΑΠ. Τεράστιες βραδυπορίες, υπερ-αραιά δρομολόγια τις καθημερινές και στρίμωγμα τύπου Ινδίας!! Μέσα σε ενάμιση χρόνο, απαξίωσαν τον ΗΣΑΠ.
Υπαρχει κοσμος που τον χρησιμοποιει? Εγω σταματησα και βρηκα την υγεια μου! Ο πατερας μου ηθελε να παει Πειραια για κατι δουλειες και του ειπα να μην χρησιμοποιησει τον ΗΣΑΠ. Χιλιες φορες το αυτοκινητο!
Όπου μπορούμε παίρνουμε άλλη συγκοινωνία.
Εναν χειμωνα αυτο καναμε οποτε ΤΕΛΟΣ!
Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18