Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Τερματικοί Σταθμοί/Αφετηρίες λεωφορειακών γραμμών
#1
Σε αυτό το thread  ας γράφουμε σχετικά με το "τέρμα" και τις αφετηρίες των γραμμών του ΟΑΣΘ...
Ας ξεκινήσω με τον τερματικό στον Σιδηροδρομικό Σταθμό..Είναι ο μεγαλύτερος τερματικός με την περισσότερες αλλά και πολυπληθέστερες γραμμές..Εξυπηρετεί γραμμές που τον ενώνουν με τον άλλο τερματικό στα ανατολικά,όπως η γραμμή 3Κ αλλά και η 2Κ που διέρχεται από τον σταθμό..επίσης περνάει η 01Χ κατά την μετάβαση από αεροδρόμιο προς ΚΤΕΛ αλλά και  το νυχτερινό 01Ν..
Εξυπηρετεί το ΤΕΙ και οι φοιτητές κατά την μετάβαση/αποχώρηση μετεπιβιβάζονται στις άλλες γραμμές όπως την 14 προς Τούμπα,10 Χαριλάου κλπ..Λόγω των έργων μετρό δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης για όλα τα λεωφορεία και οι γραμμές που εξυπηρετουν την Ευκαρπία,το Κρυονέρι,το Καλοχώρι αλλά και η 9 που εξυπηρετεί τον Δενδροπόταμο και την διεύθυνση συγκοινωνιών βρίσκονται στην πίσω μεριά του σταθμό ,επί της οδού Μαργαροπούλου..Δυστυχώς δεν υπάρχουν στέγαστρα και χώροι αναμονής για τους επιβάτες..
Στο τερματικό του Ν.Σ.Σ. υπάρχει εκδοτήριο εισιτηρίων,μία πινακίδα τηλεματικής που δείχνει τις ώρες άφιξης των γραμμών 3Κ,10 και 14 αλλά και η αφετηρία για τα καλοκαιρινά δρομολόγια προς Επανωμή και Μηχανιώνα..
Απάντηση
#2
Κανένας από τους Τερματικούς Σταθμούς και τους σταθμούς μετεπιβίβασης δεν έχει τις απαραίτητες υπηρεσίες! Λίγος χώρος, ελλιπής ενημέρωση και διαφήμιση πολλών μεγάλων εταιριών σε πολλές περιπτώσεις (ΙΚΕΑ, Σκλαβενίτης)
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)