Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[voria.gr]ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΟΑΣΘ
#1
Σύναψη:Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στο κομμάτι από Πλαγιάρι για Επανομή, όπου δίπλωσε νταλίκα και στην περιοχή του Ρετζικίου.

Μετ΄εμποδίων πραγματοποιούντα τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΑΣΘ, στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης εξαιτίας της επέλασης του χιονιά.

Από χτες το βράδυ έχουν διακοπεί τα δρομολόγια προς το Λιβάδι και την Περιστερά, το Αγγελοχώρι και την Κερασιά ενώ διακόπηκε και η γραμμή προς τον Άγιο Αντώνιο και το Μονοπήγαδο.

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στο κομμάτι από Πλαγιάρι για Επανομή, καθώς νωρίτερα δίπλωσε μία νταλίκα, ενώ το ίδιο σκηνικό με προβλήματα παρατηρείται και στην περιοχή του Ρετζικίου, όπου υπάρχει κυκλοφοριακό έμφραγμα στη Λεωφόρο Παπανικολάου. Μάλιστα, δύο λεωφορεία έχουν ακινητοποιηθεί στο ρεύμα προς Ρετζίκι, κοντά στο βεζινάδικο Shell, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Παράλληλα τα λεωφορεία στην περιοχή του Φιλύρου κινούνται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.


Πηγή: https://www.voria.gr/article/me-diskolia...nsGEORmaJ8
ΠΡΟΣ ΟΑΣΘ 1ον Δεν θέλουμε τα b7l  στο 56, λόγω του κλιματισμού που δεν είναι καλός και άλλων ελαττωμάτων. Θέλουμε καλύτερα λεωφορεία στο 56.
2ον Επαναφορά δρομολογίων των Σαββατοκύριακων της γραμμής 55 και καλλικρατοποίηση της συγκεκριμένης γραμμής. Να ενώνει το Ωραιόκαστρο με την Νεοχωρούδα  
3ον γραμμές 2,3,8 ως έχουν ούτε Ε1-Ε2 ούτε Κ1-Κ2 ούτε 101-102
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)