Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ypodomes.com]Μετρό Αθήνας: Αναγκαία η επέκταση της Γραμμής 4 για να καλύψει την Λεωφόρο Κηφισίας
#8
(05-11-2018, 05:20 PM)NightLine Έγραψε: Θεωρώ ότι έχουμε ουκ ολίγους σταθμούς στο κέντρο, και μερικοί παραπάνω θα είναι περιττοί... ενώ η Πετρούπολη είναι αποκομμένη από το σχέδιο του μετρό και ο πλησιέστερος σταθμός είναι η Ανθούπολη που είναι μια κάποια απόσταση. Το ίδιο ισχύει και για Λυκόβρυση π.χ. που ο κοντινότερος σταθμός είναι αυτός της Κηφισιάς, που πάλι είναι μια απόσταση. Με λίγα λόγια το βρίσκω άδικο να δίνουμε βάση στο κέντρο και να αφήνουμε τα προάστια στην απ' έξω.

Αλλά τώρα σου μιλάει κάποιος που συχνάζει περισσότερο στα προάστια, παρά στο κέντρο... όποτε άλλοι μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη.

Μη σου πω πως είναι και λίγοι οι σταθμοί στο κέντρο... Σε άλλα ιστορικά κέντρα του πλανήτη, μπορείς να δείς με το μάτι άλλον κοντινό σταθμό μετρό. Επίσης, μη ξεχνάς πως το κέντρο της Αθήνας είναι πόλος έλξης όλου του λεκανοπεδίου, καθώς στο κέντρο βρίσκονται (πέρα από μπαράκια και σουβλατζίδικα) εμπορικά καταστήματα, εκπαιδευτικά κέντρα, πανεπιστημιακά ιδρύματα, δημόσιες υπηρεσίες και ΔΕΚΟ, υπουργεία, δικαστήρια, σύλλογοι επαγγελματικών κλάδων, νοσηλευτικά ιδρύματα, γραφεία εταιρειών, γραφεία ελεύθερων επαγγελματιών, ξενοδοχεία και άλλα. Οπότε λογικό να μείνει εκτός η Πετρούπολη και η Λυκόβρυση. Βέβαια, μεσοπρόθεσμα θα έπρεπε να γίνει κάπια επέκταση προς Πετρούπολη, αλλά κάπου είχα δει/διαβάσει πως το έδαφος εκεί είναι ακατάλληλο για υπόγειες κατασκευές.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: [ypodomes.com]Μετρό Αθήνας: Αναγκαία η επέκταση της Γραμμής 4 για να καλύψει την Λ... - από N1Ellinikou - 06-11-2018, 06:58 AM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [news247.gr] Ξεκινάει η κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας dimangelid 0 2.584 12-10-2016, 01:04 AM
Τελευταία Δημοσίευση: dimangelid

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 Επισκέπτης (ες)