Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[vimaonline.gr] Ελληνικό - Αργυρούπολη: Παρελήφθησαν τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας
#1
   
Γιάννης Κωνσταντάτος:.Το παρθενικό δρομολόγιο της 1ης γραμμής θα ξεκινήσει καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 19 Ιανουαρίου

Σήμερα, με την παραλαβή δύο λεωφορείων η δημοτική αρχή Ελληνικού - Αργυρούπολης του Γιάννη Κωνσταντάτου δίνει "σάρκα και οστά" στην προεκλογική της εξαγγελία, για δημιουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Ένα αίτημα πάγιο των πολιτών του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, και επιτακτικό συνάμα, ιδιαίτερα μετά την περικοπή των δρομολογίων των αστικών συγκοινωνιών, ικανοποιείται αφού ο Γιάννης Κωνσταντάτος απέδειξε πως λύσεις στα προβλήματα υπάρχουν όταν διαθέτεις αποφασιστικότητα και επιμονή.


   
Ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνστατάντος, ανάμεσα στους κ. κ. Τσακοπιάκο, Κρητικό, Τογρίδη και Κοσικίδη.

Τα λεωφορεία παρελήφθησαν από το αμαξοστάσιο του Ελληνικού παρουσία του Διευθυντή του αμαξοστασίου κ. Δημήτρη Τσακοπιάκου, των Αντιδημάρχων Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Κρητικού, Πόλης κ. Τογρίδη και του δημοτικού συμβούλου κ. Κοσικίδη.

Τις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά δρομολόγια της πρώτης γραμμής η οποία θα λειτουργήσει εκτός απροόπτου στις 19 Ιανουαρίου .

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος είπε: "Σήμερα με οδηγούς του δήμους μας παραλάβαμε τα λεωφορεία της δημοτικής μας συγκοινωνίας. Το παρθενικό δρομολόγιο της 1ης γραμμής θα ξεκινήσει καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 19 Ιανουαρίου.

   
Η στιγμή της παραλαβής.

Σύντομα θα μοιραστεί το έντυπο με την διαδρομή και τις στάσεις ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι πρώτες δοκιμαστικές διαδρομές.

Φυσικά το μεγάλο αυτό έργο, που θα κοστίσει περίπου 120 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο (μόνο για τη μία γραμμή), θα είναι δωρεάν για τους κατοίκους μας ενώ στην πενταετία μας θα φροντίσουμε να επεκταθεί σε δύο ακόμα γραμμές, έτσι ώστε, να αποκτήσει η πόλη μας ένα εσωτερικό δίκτυο συγκοινωνίας που να ικανοποιεί τις ανάγκες των δημοτών μας και κυρίως την επικοινωνία τους με το ΜΕΤΡΟ και τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ (Αθλητικά Κέντρα, Νεκροταφείο, Ιατρεία, Δημαρχείο κτλ). Να ευχηθούμε μόνο να είναι καλοτάξιδα!!!"


Πηγή: vimaonline.gr
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Ηλιουπολίτικη ] Τρία νέα λεωφορεία προστίθενται στο στόλο της Δημοτικής Συγκοινωνίας mercedes elbo 0 2.293 04-09-2011, 02:45 PM
Τελευταία Δημοσίευση: mercedes elbo

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)