Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Στα πρόθυρα ανοικτού πολέμου είναι ο δήμαρχος Κορίνθου Αλέξανδρος Πνευματικός με το Κ
#1
Στα πρόθυρα ανοικτού πολέμου είναι ο δήμαρχος Κορίνθου Αλέξανδρος Πνευματικός με το ΚΤΕΛ Κορινθίας.
[Εικόνα: a2d776612246d598c744792a62711a11_L.jpg]
Το ΚΤΕΛ αρνείται να βάλει αστική συγκοινωνιακή γραμμή και ζητά «εκβιαστικά» απο τον δήμο υπέρογκα ποσά για την επιχορήγηση της γραμμής…!



Καθημερινά οι Κορίνθιοι διαμαρτύρονται ΔΙΚΑΙΑ για την έλλειψη συγκοινωνιακής σύνδεσης του προαστιακού με το κέντρο της Κορίνθου.

Ο δήμος έχει με κάθε τρόπο ζητήσει απο το ΚΤΕΛ να βάλει αστικό λεωφορείο αλλά η διοίκηση του ΚΤΕΛ ζητά επιχορήγηση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Είναι γνωστό ότι οι αστικές συγκοινωνίες ανήκουν απο τον νόμο αποκλειστικά στα ΚΤΕΛ και δεν μπορεί ο δήμος να βάλει δικό του λεωφορείο.

Το ΚΤΕΛ Κορινθίας εδώ και δεκαετίες προνομιακά χρησιμοποιεί το κέντρο της Κορίνθου και δημιουργεί άπειρα κυκλοφοριακά προβλήματα στην πόλη, παρ όλα αυτά ΑΡΝΕΙΤΑΙ να εξυπηρετήσει τους Κορίνθιους.

Αν και το δρομολόγιο Προαστιακός-Κέντρο απο μόνο του θα ήταν κερδοφόρο εν τούτοις η διοίκηση του ΚΤΕΛ δεν δρομολογεί λεωφορείο αν δεν πάρει λεφτά απο τον δήμο.

Η δημοτική αρχή είναι έτοιμη να απαντήσει στον «εκβιασμό» του ΚΤΕΛ ακόμα και με μέτρα που σήμερα φαίνονται απίθανα.

Πολύ λογικό θα ήταν η δήμος να πετάξει έξω απο το κέντρο της πόλης όλα τα λεωφορεία.

Δεν θα ήταν;

Εδώ και πολλά χρόνια το ΚΤΕΛ απολαμβάνει το κέντρο της πόλης αλλά αρνείται ακόμα και σε αυτή την περίοδο της οικονομικής κρίσης να εξυπηρετήσει τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους και τους αδύναμους.

Ο Αλέκος Πνευματικός έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διαλόγου με την διοίκηση του ΚΤΕΛ και πλέον είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την πόλη και τους πολίτες..!

Πηγή: http://korinthostv.gr/us2/item/1199-sta-...korinthias
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)