Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ΣΤΑΣΥ] Έναρξη λειτουργίας δωρεάν Wi-Fi πρόσβασης στο Διαδίκτυο σε 7 σταθμούς
#1
Στο πλαίσιο της στρατηγικής της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. για τη συνεχή βελτίωση και παροχή νέων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό των Μέσων Σταθερής Τροχιάς, σας γνωρίζουμε ότι ξεκίνησε η παροχή δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο Διαδίκτυο σε επτά σταθμούς του δικτύου μας.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την hellas online, εγκαταστάθηκε και λειτουργεί δίκτυο προηγμένης τεχνολογίας Wi- Fi που εξασφαλίζει αξιόπιστη και γρήγορη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε επτά επιλεγμένους σταθμούς των γραμμών 1, 2 και 3 του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου.

Στους σταθμούς Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ακρόπολη, Ομόνοια, Πειραιάς, Νερατζιώτισσα και Δουκίσσης Πλακεντίας οι επιβάτες έχουν πλέον τη δυνατότητα πρόσβασης στο Διαδίκτυο στους χώρους εξυπηρέτησης επιβατών και τις αποβάθρες.

Η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. μελετά και προγραμματίζει τη σταδιακή επέκταση του δωρεάν δικτύου Wi- Fi σε όλους τους σταθμούς του Μετρό (γραμμές 2 και 3) και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου (γραμμή 1), καθώς και σε στάσεις του Τραμ, πρόγραμμα που αναμένεται να ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου 2014.

Πηγή: ΣΤΑΣΥ
Απάντηση
#2
Ελεύθερο wifi σε σταθμούς Μετρό και Ηλεκτρικού
Στα μέσα Ιουλίου προγραμματίζεται η σταδιακή επέκτασή του, σε όλους τους σταθμούς
[Εικόνα: 676718_newego_LARGE_t_1101_54184572.jpg]
Ελεύθερο internet σε επτά σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου θα μπορούν να απολαμβάνουν από εδώ και πέρα οι επιβάτες. Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία ΣΤΑΣΥ αναφέρει: στο πλαίσιο της στρατηγικής της για τη συνεχή βελτίωση και παροχή νέων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό, σε συνεργασία με την Ηellas οnline, εγκαταστάθηκε και λειτουργεί δίκτυο προηγμένης τεχνολογίας Wi-Fi, που εξασφαλίζει αξιόπιστη και γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο, στους παραπάνω σταθμούς των γραμμών 1, 2 και 3 του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου. Οι σταθμοί στους οποίους θα υπάρχει πλέον ελεύθερο wi fi είναι: Σύνταγμα Πανεπιστήμιο Ακρόπολη Ομόνοια Πειραιάς Νερατζιώτισσα Δουκίσσης Πλακεντίας Στα μέσα Ιουλίου προγραμματίζεται η σταδιακή επέκτασή του, σε όλους τους σταθμούς του μετρό (γραμμές 2 και 3), του ΗΣΑΠ καθώς και σε στάσεις του τραμ.
Πηγή: www.lifo.gr
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση
#3
Sorry ρε παιδιά, αλλά εγώ στο Πανεπιστήμιο χρησιμοποιώ το Wi-Fi του μετρό από τις αρχές του χρόνου. Τώρα κάνουν εγκαίνια;
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
#4
(03-06-2014, 06:07 PM)nikos1991 Έγραψε: Sorry ρε παιδιά, αλλά εγώ στο Πανεπιστήμιο χρησιμοποιώ το Wi-Fi του μετρό από τις αρχές του χρόνου. Τώρα κάνουν εγκαίνια;

Αν ήσουν προσεκτικός, θα έβλεπες ότι για αρκετούς μήνες ήταν σε δοκιμαστική λειτουργία και τις τελευταίες ημέρες άρχισε η κανονική. Ξεχωρίζει άλλωστε και από την οθόνη σύνδεσης. Tongue
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)