Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[enikos.gr] ΒΙΝΤΕΟ - Ανετράπη λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Ξάνθη
#1
[Εικόνα: 590_08ec694d5f1be2cf250f37095849a804.jpg]
ΒΙΝΤΕΟ-Ανετράπη λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Ξάνθη
Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Ξάνθης που εκτελούσε το μεσημέρι της Πέμπτης το καθορισμένο δρομολόγιο Ξάνθη – Θεσσαλονίκη, όταν αυτό εξετράπη της πορείας του και κατέληξε μέσα σε ένα χαντάκι, παραπλεύρως του οδοστρώματος.
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 5.00 το απόγευμα της Πέμπτης και ενώ το λεωφορείο πλησίαζε προς το Πετροχώρι Ξάνθης, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και χωρίς ωστόσο να υπάρξει σύγκρουση με άλλο διερχόμενο όχημα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το λεωφορείο να βγει από τον δρόμο και να ανατραπεί μερικώς μέσα σε ένα χαντάκι που βρισκόταν στα δεξιά του οδοστρώματος.
Σοκαρισμένοι από την τρελή πορεία του λεωφορείου οι επιβάτες δεν μπορούσαν να διανοηθούν το τι ακριβώς είχε συμβεί, ενώ προσπαθούσαν να διαπιστώσουν αν οι ίδιοι αλλά και οι συνεπιβάτες τους είχαν τραυματιστεί από το ατύχημα.
Στο σημείο εκλήθησαν και έσπευσαν άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης με δύο οχήματα και πολυάριθμη ομάδα πυροσβεστών, αναλαμβάνοντας τον απεγκλωβισμό και την παροχή βοηθειών στους επιβαίνοντες του οχήματος, αλλά και δυνάμεις της Αστυνομίας, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο της κυκλοφορίας των διερχόμενων οχημάτων. Περιμετρικά του ατυχήματος τοποθετήθηκαν προειδοποιητικοί πορτοκαλί κώνοι ενώ στο σημείο κατέφθασε και ένα ασθενοφόρο όχημα, το οποίο ωστόσο δεν χρειάστηκε να μεταφέρει κάποιον από τους επιβάτες στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης.
[Εικόνα: 58f87e0f23a19a06af473dba8b48c3ff.jpg]
Συγγενείς και γνωστοί των επιβατών έσπευσαν και αυτοί στην περιοχή αμέσως μόλις ενημερώθηκαν το τι ακριβώς είχε συμβεί, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι επιβάτες βγήκαν σώοι και αβλαβείς μέσα από το λεωφορείο χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Σύμφωνα με τους πυροσβέστες ένα μικρό ανάχωμα του εδάφους που βρίσκεται στη δεξιά μεριά το οδοστρώματος ήταν αυτό που συγκράτησε το λεωφορείο μέσα στο χαντάκι αποτρέποντας το ενδεχόμενο να αναποδογυρίσει πλήρως με ότι αυτό θα μπορούσε να επιφέρει στους επιβάτες.
Το τμήμα της Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης ανέλαβε τη διενέργεια προανάκρισης για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα ενώ ένα δεύτερο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ξάνθης έσπευσε στο σημείο ώστε να μεταφέρει τους επιβάτες στον τελικό προορισμό τους που δεν είναι άλλος από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

https://www.youtube.com/watch?v=T3jg_R15XRA

Πηγή:thrakitoday.gr
Αναδημοσίευση από enikos.gr
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)