Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
We are back, and we are new!
#1
Επιστρέψαμε (μετά από μια μικρή καθυστέρηση) στον νέο μας εαυτό! Επειδή το παλιό θέμα δεν υποστηρίζεται πια, είπαμε να δώσουμε ένα καινούργιο look στην σελίδα μας, και ελπίζουμε να σας αρέσει και εσάς!

Στην κεντρική σελίδα, θα δείτε ορισμένα φωτορεπορτάζ και κείμενα που θα παρουσιάζουμε για εσάς από εδώ και πέρα, τα βίντεο του καναλιού μας στο youtube, και τα νέα του συγκοινωνιακού χώρου, αλλά από σήμερα θα φαίνονται τα δικά σας κείμενα, αφού είμαστε ενα community, που ζει από τους χρήστες του [img]images/smilies/smile.gif[/img]

Περισσότερα για τις λειτουργίες του forum μόλις βρω λίγο χρόνο...

Όπως είναι φυσικό, μπορεί να σκοντάψετε σε κάποιο bug το οποίο να μην έχουμε ανακαλύψει ακόμα. Μην διστάσετε να μας αναφέρετε τα προβλήματα και τις εντυπώσεις σας για το look μας σε αυτό το thread!

Mε μεγάλη χαρά, η διοικητική ομάδα του λουφου

Aquasonic, Dimangelid, N1Ellinikou  (με αλφαβητική σειρά για να μπω πρώτος χιχι)

Φυσικά να ευχαριστήσω και όλους όσους βοήθησαν και βοηθάνε την σελίδα μας. Ξέρουν αυτοί! [img]images/smilies/wink.gif[/img]

Υ.ς Θέλω να σας ευχαριστήσω πραγματικά για την αναμονή! Πραγματικά ήταν πολύ δυσκολότερη η μετάβαση από ότι φαινόταν...

 
Απάντηση
#2
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!! Τώρα θα τσεκάρω και από κινητό πως είναι.
Βάλτε Solaris Urbino 8.6 σε 537,712,728,729 και αυξήστε τα δρομολόγια του Γ9, του Α10 και του Β10!! Τροποποιήστε τα τοπικά του Μενιδίου και βάλτε την αφετηρία στο ΣΚΑ!! Δημιουργήστε μία νέα γραμμή να καλύπτει Κύπρου & Ιωνίας!!
Απάντηση
#3
Με γειά η νέα εμφάνιση!

Εμφανισιακά είναι μία χαρά. Το μόνο που θα πρότεινα είναι να ξεχωρίζουν δύο διαδοχικά ποστ λίγο περισσότερο. Αυτό θα μπορούσε να γίνει με διαφορετική απόχρωση δύο συνεχόμενων ποστ, όπως στο προηγούμενο φόρουμ. Πχ. το ποστ #1 θα μπορούσε να είναι μπλέ, το #2 λίγο πιο ανοιχτό, το #3 πάλι μπλε όπως το #1 κοκ.

Έχω την εντύπωση πως έπεσα σε ένα bug. Όταν είμαι στην κεντρική σελίδα του φόρουμ ή σε κάποια υποσυζήτηση, το κουμπί πάνω δεξιά "Welcome Giannis" λειτουργεί κανονικά, το ίδιο η αλλαγή των χρωμάτων και το κουμπάκι "toggle width". Όταν όμως μπω σε κάποιο θρεντ, το "Welcome Giannis" δεν πατιέται, το ίδιο και τα άλλα δύο κουμπάκια. Το κάνει μόνο σε μένα αυτό ή και σε άλλους;

Επίσης, υπάρχει πρόσβαση στην σύνθετη αναζήτηση; Μου έδινε περισσότερες δυνατότητες και νομίζω πως θα προτιμούσα όταν πατάς "αναζήτηση" να οδηγείσαι κατευθείαν στην σύνθετη.
 
Απάντηση
#4
Γιαννη το γνωριζουμε, και το κοιταμε.
Απάντηση
#5
 
(22-12-2013, 05:46 PM)'Giannis' Έγραψε: Έχω την εντύπωση πως έπεσα σε ένα bug. Όταν είμαι στην κεντρική σελίδα του φόρουμ ή σε κάποια υποσυζήτηση, το κουμπί πάνω δεξιά "Welcome Giannis" λειτουργεί κανονικά, το ίδιο η αλλαγή των χρωμάτων και το κουμπάκι "toggle width". Όταν όμως μπω σε κάποιο θρεντ, το "Welcome Giannis" δεν πατιέται, το ίδιο και τα άλλα δύο κουμπάκια. Το κάνει μόνο σε μένα αυτό ή και σε άλλους;


 


 

To επιβεβαιώνω κι εγώ. Το welcome μου δε πατιέται, ενώ το χρώμα που διάλεξα δεν εμφανίζεται όταν βλέπω ενα ποστ.

 

 
Απάντηση
#6
Με γεια την καινούργια σελίδα και καλορίζικη... Άραγε θα επανέλθει και το παλιότερο φόρουμ κάποια στιγμή ή να το ξεχάσουμε όπως φαίνεται?
Απάντηση
#7
Πώς μπορώ να δω τις νέες δημοσιεύσεις;
Απάντηση
#8
Το πρόβλημα με τα last post στο κινητό παραμένει και πιστεύω ότι τα κενά μεταξύ των post πρέπει να μειωθούν λίγο.
Βάλτε Solaris Urbino 8.6 σε 537,712,728,729 και αυξήστε τα δρομολόγια του Γ9, του Α10 και του Β10!! Τροποποιήστε τα τοπικά του Μενιδίου και βάλτε την αφετηρία στο ΣΚΑ!! Δημιουργήστε μία νέα γραμμή να καλύπτει Κύπρου & Ιωνίας!!
Απάντηση
#9
Σας συγχαίρω για την νέα όψη του forum. Συνεχίζετε την ήδη πολύ καλή δουλειά...Ευχές απο Βόλο για καλά Χριστούγεννα και καλούς δρόμους.
Απάντηση
#10
Καλορίζικό και από εμένα το νέο forum πολύ καλή δουλεία. Υπάρχει και πρόβλημα, εκεί όταν στέλνω προσωπικά μηνύματα για να πάω να γράψω κείμενο δεν γίνεται να το μεγαλώσουμε το πεδίο για να είναι πιο ευχάριστο;  
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 Επισκέπτης (ες)