Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σταθμοί Μετρό με τη μεγαλύτερη και τη μικρότερη επιβατική κίνηση
#21
(05-12-2013, 05:04 AM)ns_ Έγραψε: Αγία Παρασκευή έχω πάει ουκ ολίγες φορές. Μια φορά βρέθηκα εκεί με αμάξι, και μάλιστα στον παράλληλο της Αγ. Παρασκευής δρόμο, και ήταν σαν να είμαι σε χωριό! Όμως χώρος υπάρχει. Και στον χώρο γύρω από το Μετρό (είναι μια μεγάλη Πλατεία) μπορεί κάποιος χώρος να γίνει αφετηρίες, και κάτι αλάνες έχει από την κάτω μεριά, ακόμη και επί της Αγ. Παρασκευής θα μπορούσε με μικρή διαμόρφωση να έχει αφετηρία, αλλά και στον πίσω της Πλατείας χώρο / δρόμο (Θεσ/νικης; )

Πολύ ενδιαφέροντα τα στοιχεία σου τώρα που ποσταρες και για όλους τους σταθμούς!

Κρίμα που δεν έχει και για γραμμή 1... :-(

Εκεί τι εκτίμηση θα κάνατε; Ποιος σταθμός της Γραμμής 1 έχει τη χαμηλότερη και ποιος την υψηλότερη επιβατική κίνηση;

Όσο αφορά το πρώτο σχόλιο, ο σταθμός της Αγ. Παρασκευής όντως έχει το πλεονέκτημα ότι έχει χώρο, αλλά δε νομίζω πως υπάρχουν περιθώρια για να κοπεί κάποια γραμμή εκεί ως τροφοδοτική.

Για το δεύτερο μέρος, νομίζω πως στη γραμμή 1 οι σταθμοί "Ομόνοια" και "Μοναστηράκι" πρέπει να κρατάνε τα πρωτεία. Ο Πειραιάς έχει κίνηση λόγω λιμανιού. Η Ειρήνη έχω την αίσθηση πως έχει τη μικρότερη, μιάς και κυρίως εξυπηρετεί το ΟΑΚΑ. Και η Νερατζιώτισσα, βεβαίως, δεν πάει πίσω, αλλά εκεί υπάρχει και Προαστιακός, το The Mall, το 410 κλπ.

Προσωπικά, επειδή, με εξαίρεση τους σταθμούς "Θησείο", "Μοναστηράκι", "Ομόνοια" και "Βικτώρια", όλο το υπόλοιπο τμήμα της γραμμής 1 το χρησιμοποιώ σπάνια, δε μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη και άρα δε μπορώ να κάνω έστω μία Χ εκτίμηση για κάθε σταθμό.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Σταθμοί Μετρό με τη μεγαλύτερη και τη μικρότερη επιβατική κίνηση - από marios.ilioupoli - 05-12-2013, 05:14 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)