![]() |
|
Σταθμοί Μετρό με τη μεγαλύτερη και τη μικρότερη επιβατική κίνηση - Εκτυπώσιμη Έκδοση +- Leoforeia.gr | Forum (https://leoforeia.gr/forum) +-- Συζήτηση: Αστικές Συγκοινωνίες (https://leoforeia.gr/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- Συζήτηση: Αστικές Συγκοινωνίες Αθηνών (https://leoforeia.gr/forum/forumdisplay.php?fid=13) +---- Συζήτηση: Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ.) (https://leoforeia.gr/forum/forumdisplay.php?fid=15) +---- Θέμα: Σταθμοί Μετρό με τη μεγαλύτερη και τη μικρότερη επιβατική κίνηση (/showthread.php?tid=7873) |
Σταθμοί Μετρό με τη μεγαλύτερη και τη μικρότερη επιβατική κίνηση - ns_ - 04-12-2013 Ποιοί εκτιμάτε ότι είναι οι σταθμοί Μετρό με τη μεγαλύτερη και τη μικρότερη επιβατική κίνηση; Υπάρχουν επίσημα στοιχεία; (βλ.: εισιτήρια που ακυρώνονται σε κάθε σταθμό; ) RE: Σταθμοί Μετρό με τη μεγαλύτερη και τη μικρότερη επιβατική κίνηση - ecoj - 04-12-2013 Στη κόκκινη: Σεπόλια τη μικρότερη και Σύνταγμα τη μεγαλύτερη να φανταστώ; Πάντως θα είχαν ενδιαφέρον κάποια στοιχεία πράγματι. RE: Σταθμοί Μετρό με τη μεγαλύτερη και τη μικρότερη επιβατική κίνηση - marios.ilioupoli - 04-12-2013 Υπάρχουν. Σε λίγο σας τα δίνω αναλυτικά. RE: Σταθμοί Μετρό με τη μεγαλύτερη και τη μικρότερη επιβατική κίνηση - i_lie_us - 04-12-2013 Από την εμπειρία μου στη μπλε πάντως, υποθέτω (εξαιρώντας το κομμάτι του αεροδρομίου) τη μικρότερη Ελαιώνας και μετά Χολαργός ή Αγία Παρασκευή; Αντίστοιχα για μεγαλύτερη Σύνταγμα και μετά Αμπελόκηποι; Βεβαία δεν πολυκυκλοφορώ στο κομμάτι μετά τον Κεραμεικό μπορεί να λέω και μπούρδες.. Αλλά από Δουκίσσης προς Σύνταγμα, τις μεγαλύτερες αποβιβάσεις Αμπελόκηπους τις πετυχαίνω.. Κέρδισα τίποτα;!
RE: Σταθμοί Μετρό με τη μεγαλύτερη και τη μικρότερη επιβατική κίνηση - nikos1991 - 04-12-2013 (04-12-2013, 04:42 PM)i_lie_us Έγραψε: Κέρδισα τίποτα;! Μια διαδρομή στο υπερσύγχρονο μετρό της Αθήνας, με κόστος μόλις 1,40€
RE: Σταθμοί Μετρό με τη μεγαλύτερη και τη μικρότερη επιβατική κίνηση - marios.ilioupoli - 04-12-2013 Όλα τα ακόλουθα στοιχεία αφορούν το 2012: Μεγαλύτερη μέση ημερήσια επιβατική κίνηση στη γραμμή 2 1. Σύνταγμα (43.020) 2. Άγιος Δημήτριος (28.556) 3. Πανεπιστήμιο (27.103) 4. Άγιος Αντώνιος (22.670) 5. Ομόνοια - ΓΡ. 2 (21.740) Μικρότερη μέση ημερήσια επιβατική κίνηση στη γραμμή 2 1. Ακρόπολη (7.233) 2. Άγιος Ιωάννης (8.405) 3. Σεπόλια (9.075) 4. Σταθμός Λαρίσης (9.359) 5. Μεταξουργείο (9.849) Μεγαλύτερη μέση ημερήσια επιβατική κίνηση στη γραμμή 3 1. Σύνταγμα (43.020) 2. Μοναστηράκι - ΓΡ. 3 (30.932) 3. Αιγάλεω (25.132) 4. Αμπελόκηποι (24.760) 5. Ευαγγελισμός (21.640) Μικρότερη μέση ημερήσια επιβατική κίνηση στη γραμμή 3 1. Ελαιώνας (3.103) 2. Αγία Παρασκευή (5.475) 3. Χαλάνδρι (7.904) 4. Χολαργός (8.425) 5. Νομισματοκοπείο (9.650) Αναλυτικά ανά σταθμό, αργότερα... RE: Σταθμοί Μετρό με τη μεγαλύτερη και τη μικρότερη επιβατική κίνηση - i_lie_us - 04-12-2013 (04-12-2013, 04:59 PM)nikos1991 Έγραψε: Μια διαδρομή στο υπερσύγχρονο μετρό της Αθήνας, με κόστος μόλις 1,40€ Άμα είναι για Αιγάλεω-Αεροδόμιο, που δεν την έχω κάνει ποτέ ολόκληρη, ευχαρίστως, αλλά δεν έχει 1.40.. ![]() Χμμ.. Σωστά, είχα ξέχασει Μοναστηράκι και είχα υποτιμήσει τον τερματικό στο Αιγάλεω.. Κατά τα άλλα μπράβο μου.. ![]() Πάντως, πραγματικά, κρίμα για το σταθμό της Αγίας Παρασκευής.. Δεν νομίζω να είχε αυτή τη θέση αν είχε γίνει με τον αρχικό συνδυασμό, στην κεντρική πλατεία.. Εντύπωση μου κάνει ο λιγότερος κόσμος σε Χαλάνδρι σε σχέση με το Χολαργό όμως.. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο νομίζω. Ο Χολαργός έχει αρκετή κίνηση το πρωί, αλλά "νεκρώνει" σε ώρες μη αιχμής ας πούμε.. Τα στατιστικά αυτά τελικά βγαίνουν με εισιτήρια που ακυρώνονται; Γιατί αν είναι έτσι, με το ποσοστό λαθρεπιβίβασης που έχουμε, μπορεί να είναι και αλλιώς τελικά..
RE: Σταθμοί Μετρό με τη μεγαλύτερη και τη μικρότερη επιβατική κίνηση - Vasilis21 - 04-12-2013 αρκετο κοσμο θα χει και ο κεραμεικος τα σαββατα το βραδυ RE: Σταθμοί Μετρό με τη μεγαλύτερη και τη μικρότερη επιβατική κίνηση - marios.ilioupoli - 04-12-2013 (04-12-2013, 08:50 PM)i_lie_us Έγραψε: Άμα είναι για Αιγάλεω-Αεροδόμιο, που δεν την έχω κάνει ποτέ ολόκληρη, ευχαρίστως, αλλά δεν έχει 1.40.. Δεν αξίζει να πληρώσεις τα 8€ αν δεν έχεις να κάνεις κάτι στο Αεροδρόμιο. Πήγαινε καλύτερα μέχρι Νομισματοκοπείο ή Παλλήνη και πάρε Χ95. 5€ (ή 2,5€ με πάσο) θα σου κοστίσει όλη η διαδρομή. Δεν γνωρίζω με βάση τι δεδομένα δίνουν αυτά τα στοιχεία. Πάντως είναι επίσημα και περιλαμβάνονται στις προκηρύξεις της καθαριότητας. Και δυστυχώς δεν υπάρχουν και αντίστοιχα για τη γραμμή 1 και το Τραμ, όπου στο τελευταίο τα οχήματα έχουν φωτοκύτταρα καταμέτρησης επιβατικής κίνησης. (04-12-2013, 09:10 PM)Vasilis21 Έγραψε: αρκετο κοσμο θα χει και ο κεραμεικος τα σαββατα το βραδυ Το ενδιαφέρον θα ήταν να μπορούσαμε να είχαμε για επί μέρους χρονικές περιόδους. Για παράδειγμα, η επιβατική κίνηση του Κεραμεικού "φτάνει στο Θεό" στη νυχτερινή λειτουργία. Και η Ακρόπολη τα απογεύματα και τα βράδια του καλοκαιριού έχει πολύ κόσμο. RE: Σταθμοί Μετρό με τη μεγαλύτερη και τη μικρότερη επιβατική κίνηση - ecoj - 04-12-2013 Τα παραπάνω στοιχεία είναι πριν ανοίξουν οι νέοι σταθμοί έτσι; Από τότε έχουν αλλάξει διάφορα στην κόκκινη. Δηλαδή ο Άγιος Αντώνιος πρέπει να έπεσε λίγο για παράδειγμα. |