Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σταθμοί Μετρό με τη μεγαλύτερη και τη μικρότερη επιβατική κίνηση
#20
(05-12-2013, 04:00 AM)marios.ilioupoli Έγραψε: Για τη Δάφνη, όμως, είναι πραγματικά έκπληξη το ότι βρίσκεται σε σχετικά μέτρια επίπεδα. Θα έλεγα πως έχει πολύ περισσότερη επιβατική κίνηση, μιας και τροφοδοτεί αρκετές λεωφορειακές γραμμές.

Ναι, κι εγώ την περίμενα πιο ψηλά τη Δάφνη. Ίσως δημιουργείται ψευδαίσθηση επειδή έχει πάντα κόσμο η Πλατεία αφ' εαυτής της ασχέτως Μετρό.

Σύναψη:Όσο για τα περί τροφοδοτικών γραμμών, δεν είναι παντού εφικτό. Για παράδειγμα, στον Ελαιώνα δε μπορεί κάποια γραμμή να γίνει τροφοδοτική, γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα να αναστρέψει κάπου λεωφορείο. Στη δε Αγ. Παρασκευή, δεν υπάρχουν περιθώρια για να γίνει κάτι τέτοιο, αφού ο σταθμός κατασκευάστηκε σχεδόν σε χωράφια.

Σωστό. Για τον Ελαιώνα δεν έχω άποψη, δεν έχω βγει ποτέ εκεί, οπότε αρκούμαι σ' αυτό που λες.

Αγία Παρασκευή έχω πάει ουκ ολίγες φορές. Μια φορά βρέθηκα εκεί με αμάξι, και μάλιστα στον παράλληλο της Αγ. Παρασκευής δρόμο, και ήταν σαν να είμαι σε χωριό! Όμως χώρος υπάρχει. Και στον χώρο γύρω από το Μετρό (είναι μια μεγάλη Πλατεία) μπορεί κάποιος χώρος να γίνει αφετηρίες, και κάτι αλάνες έχει από την κάτω μεριά, ακόμη και επί της Αγ. Παρασκευής θα μπορούσε με μικρή διαμόρφωση να έχει αφετηρία, αλλά και στον πίσω της Πλατείας χώρο / δρόμο (Θεσ/νικης; )

Πολύ ενδιαφέροντα τα στοιχεία σου τώρα που ποσταρες και για όλους τους σταθμούς!

Κρίμα που δεν έχει και για γραμμή 1... :-(

Εκεί τι εκτίμηση θα κάνατε; Ποιος σταθμός της Γραμμής 1 έχει τη χαμηλότερη και ποιος την υψηλότερη επιβατική κίνηση;
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Σταθμοί Μετρό με τη μεγαλύτερη και τη μικρότερη επιβατική κίνηση - από ns_ - 05-12-2013, 05:04 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 Επισκέπτης (ες)