Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σύστημα τηλεματικής στις Ο.ΣΥ.
(31-03-2016, 04:47 PM)pluss Έγραψε: Γελάνε και οι πέτρες -τουλάχιστον στα περισσότερα σημεία της Δυτικής Αττικής- με την (ανύπαρκτη) μέχρι στιγμής λειτουργία της τηλεματικής. Το 99% των οθονών στις στάσεις, δεν λειτουργούν. Μάλιστα, σε στάση επί της Λεωφόρου Αθηνών (κοντά στα ΤΕΙ Αθηνών), δεν είχε μπει καν ο πίνακας στην στάση, ήταν ακόμα με την κολόνα. Μέχρι στιγμής, μόνο το 703 ''φαίνεται'' στις οθόνες των στάσεων, αλλά και πάλι όχι σε όλες. Και στον Πειραιά πάντως είναι απογοητευτικά τα πράγματα.
Έχουν κάνει και κάποια ''ωραία'' όσον αφορά την τοποθέτηση των οθονών, π.χ. στο Περιστέρι σε στάση στη Θηβών, η οθόνη είναι μονής όψης και την έβαλαν να κοιτάει από την άλλη μεριά, με αποτέλεσμα όσοι κάθονται στο παγκάκι της στάσης, να βλέπουν το πίσω μέρος της οθόνης! Τέλος, στην στάση ''Αγ. Γεώργιος'' στην Ιερά Οδό στο Αιγάλεω, ενώ το πεζοδρόμιο είναι πολύ μεγάλο, την οθόνη την τοποθέτησαν ''οριζόντια'' και όχι ''κάθετα'' του δρόμου, δηλαδή ''κοιτάει'' προς το δρόμο και όχι προς το σημείο που κάθονται οι επιβάτες.

Προχθές είχα περάσει από τη στάση "ΟΜΟΝΟΙΑ" του 1,12 κλπ στη Σταδίου και δεν είχε τοποθετηθει ο πίνακας! (και μιλάμε για την καρδιά της Αθήνας...). Το ίδιο χάλι με τους πίνακες μονής όψεως που δεν "βλέπουν" από τη μεριά του παγκακιου στην αφετηρία του 18 στο Χαλάνδρι...Επίσης, και στη στάση "ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ" στην Ακαδημίας έχω την εντύπωση ότι ο πίνακας κοιτάει το δρόμο. Ακόμα χειρότερα είναι στη στάση "ΣΤ. ΠΑΝΟΡΜΟΥ" όπου ο πίνακας όχι μόνο είναι "οριζόντιος" αλλά πέφτει πάνω στο στεγαστρο με αποτέλεσμα να γίνεται ακόμα δυσκολότερο να δουν οι επιβάτες εύκολα τις ώρες άφιξης κλπ!
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Σύστημα τηλεματικής στις Ο.ΣΥ. - από konnos - 31-03-2016, 09:33 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Σύστημα τηλεματικής στα ΚΤΕΛ panos1b 25 6.383 11-04-2024, 08:48 PM
Τελευταία Δημοσίευση: kostas720

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 14 Επισκέπτης (ες)