Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bελτίωσε το Forum με τις ιδέες σου... Μπορείς!
#33
(13-01-2014, 04:40 AM)'garvanitis' Έγραψε:


Τα γκρουπάκια στο fb είναι κατ' ελάχιστον τέσσερα και δεν μιλάμε για ένα ή δύο άτομα αλλά για πολλά περισσότερα και μάλιστα ασύδοτα. Είμαι μάλιστα πεπεισμένος ότι πολλοί είναι μέλη της σελίδας οπότε και ο όποιος σχετικός περιορισμός προσβασιμότητας δεν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα. Συνεπώς μου είναι παντελώς αδιάφορο αν θα έχει γίνει η διαρροή από μέσα ή από αλλού.
Στο παρελθόν είχα ανεβάσει κάποιες παλιές φωτό από λεωφορεία του ΟΑΣΘ. Για συγκεκριμένους λόγους από πολύ καιρό πριν ζήτησα να κατέβουν, κάτι που έγινε. Όσοι πρόλαβαν να τις αντιγράψουν τις έχουν καταντήσει flyer. Οι δυνατότητες από την ίδια την ιστοσελίδα για να προστατέψουν το δημοσιευμένο υλικό είναι δεδομένες και πεπερασμένες, από εκεί και πέρα είναι ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ να το προστατέψουν απομακρυνόμενοι από όποιο χώρο δεν σέβεται τα στοιχειώδη, διαφορετικά έχουν άμεση συνυπευθυνότητα. Προσωπικά δεν πρόκειται να ανεβάσω ξανά οποιαδήποτε φωτογραφία αν συνεχιστεί η παθητική αδιαφορία στο τέλος η gallery δεν θα φαίνεται γιατί δεν θα υπάρχει... Από δω και πέρα ο καθένας πράττει κατά το δοκούν και αναλαμβάνει τις ευθύνες του για μένα...
 

 

 



Ούτως ή άλλως όποιος δεν είναι εγγεγραμμένος, δεν βλέπει σε πλήρη ανάλυση τις φωτογραφίες. Επίσης είναι το μόνο εύκολο να επιτρέπεται στους μη εγγεγραμμένους να βλέπουν μόνο τις μικρογραφίες. Νομίζω όμως ότι έτσι χάνεται η ουσία... Γιώργο είναι πανεύκολο να βάλεις watermark στις φωτογραφίες σου πριν τις ανεβάσεις. Με δωρεάν πρόγραμμα κιόλας. Αν θες σου στέλνω λογότυπα και σου δείχνω κιόλας μέσω teamviewer πως να τα πετάς πάνω στις φωτογραφίες. Δεν είναι μόνο δικό μας θέμα η προστασία των δικαιωμάτων του κάθε ενός στις φωτογραφίες του, πρέπει και το μέλος να πάρει κάποια μέτρα. Και ειδικά στις μέρες μας, είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ακόμα και χωρίς βοήθεια από εμάς, να βρεις πληροφορίες για το πως βάζεις watermark.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Bελτίωσε το Forum με τις ιδέες σου... Μπορείς! - από dimangelid - 13-01-2014, 05:42 PM
Θέματα Οργάνωσης Forum - από nikos1991 - 26-12-2013, 12:19 AM
RE: Θέματα Οργάνωσης Forum - από ecoj - 26-12-2013, 12:28 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 Επισκέπτης (ες)