Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Ναυτεμπορική] Έρευνα για τις βελόνες σε σάντουιτς της Delta Air Lines
#1
Έρευνα για τις βελόνες ραψίματος που βρέθηκαν σε σάντουιτς που σερβιρίστηκαν σε τέσσερις πτήσεις της αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας Delta Air Lines που αναχώρησαν από το αεροδρόμιο του Αμστερνταμ Σίπχολ ξεκίνησαν οι αρχές της Ολλανδίας και των ΗΠΑ.

«Πρόκειται για μια έρευνα, την οποία διεξάγουμε σε συνεργασία με τις αμερικανικές αρχές», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ρόμπερτ φαν Κάπελ, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σίπχολ. «Στόχος είναι να καθορίσουμε, πώς μπόρεσαν να βρεθούν βελόνες στα σάντουιτς».

Βελόνες ραψίματος βρέθηκαν την Κυριακή σε σάντουιτς με τυρί και γαλοπούλα, που σερβιρίστηκαν σε τέσσερις πτήσεις που αναχωρούσαν από το Σίπχολ με προορισμό τις ΗΠΑ (δύο κατευθύνονταν προς την Ατλάντα, μία στο Σιάτλ και μία στη Μινεάπολη), όλες της αεροπορικής εταιρείας Delta Air Lines.

Συνολικά βρέθηκαν βελόνες σε έξι σάντουιτς, διευκρίνισε ο φαν Κάπελ.

Τα σάντουιτς είχε ετοιμάσει στο Αμστερνταμ η εταιρεία Gate Gourmet, θυγατρική της Suisse Gate Group, που προετοιμάζει γεύματα που σερβίρονται σε αεροπορικές πτήσεις. Η Gate Gourmet έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα για την υπόθεση και διαβεβαιώνει σε ανακοίνωσή της ότι «λαμβάνει σοβαρά υπόψη της» αυτή την «εγκληματική πράξη».

Ένας επιβάτης των Delta Air Lines με προορισμό τη Μινεάπολη τραυματίστηκε ελαφρά από μια βελόνα, όμως αρνήθηκε να τού παρασχεθεί ιατρική βοήθεια, όπως μετέδωσαν τα ολλανδικά και τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

«Η Delta λαμβάνει σοβαρά υπόψη της την υπόθεση και συνεργάζεται με τις τοπικές και τις ομοσπονδιακές αρχές που την ερευνούν», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία, διαβεβαιώνοντας ότι έχει λάβει «άμεσα μέτρα» για την ασφάλεια των γευμάτων, που παρέχει στις πτήσεις της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)