Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SigmaLive] Επιβατικό αεροπλάνο επέστρεψε στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης
#1
Η ανακάλυψη ύποπτων καλωδίων σε πλαστικά καλαμάκια μέσα σ' ένα αεροπλάνο της αεροπορικής εταιρείας Delta Airlines με προορισμό τη Μαδρίτη, χθες, Πέμπτη, το βράδυ, υποχρέωσε το αεροπλάνο να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη, όμως οι αρχές ανακοίνωσαν ότι ερεύνησαν το αεροπλάνο και δεν βρήκαν βόμβα.

Η πτήση 126 της Delta, ένα Μπόινγκ 767-300 με 206 επιβάτες, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Τζον Φ. Κένεντι λίγο μετά τις 9:30 μ.μ. (τοπική ώρα, 04.30 της Παρασκευής ώρα Ελλάδας), περίπου 90 λεπτά μετά την απογείωση, σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία.

Η Delta έκανε λόγο για "ανησυχία σχετικά με την ασφάλεια" χωρίς να επεκταθεί.

Ωστόσο ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πολ Μπράουν δήλωσε πως δύο καλώδια μέσα σε μικρά πλαστικά καλαμάκια βρέθηκαν σε μια τουαλέτα, το ένα στο νιπτήρα και το άλλο στη λεκάνη.

Δεν είναι σαφές αν βρέθηκαν από αεροσυνοδό ή από τον αστυνομικό που είχε υπηρεσία στο αεροπλάνο. Δεν έγινε επίσης σαφές από πού προέρχονταν τα καλώδια. Δεν αποτελούσαν εξάρτημα του ανιχνευτή καπνού της τουαλέτας, δήλωσε ο Μπράουν.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως το αεροπλάνο ερευνήθηκε από ειδικούς μόλις επέστρεψε στη Νέα Υόρκη και δεν βρέθηκαν εκρηκτικά.

Δύο επιβάτες ανακρίθηκαν, αλλά ουδείς τέθηκε υπό κράτηση. Η μία ήταν μια γυναίκα από την Αργεντινή που είπε ότι δυσκολευόταν να αναπνεύσει περίπου την ώρα που βρέθηκαν τα καλώδια. Επίσης ανακρίθηκε ένας άνδρας ο οποίος πιστεύεται ότι ήταν το τελευταίο πρόσωπο που χρησιμοποίησε την τουαλέτα πριν βρεθούν τα καλώδια. Αρνήθηκε ότι γνωρίζει κάτι γι' αυτά και η έρευνα συνεχίζεται, δήλωσε η αστυνομία.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [SigmaLive] Αχθοφόρος ξάφριζε βαλίτσες επιβατών στο αεροδρόμιο Λάρνακας Konstantinos MercedesBenz 0 1.487 01-05-2012, 06:48 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [Newsbeast.gr] Άγριος ξυλοδαρμός μέσα στο μετρό της Νέας Υόρκης GeorgIrisbus 0 1.841 19-11-2011, 02:12 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)