Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Capital.gr] Βουλγαρία: Τουρκία και Κατάρ θα κατασκευάσουν νέο αυτοκινητόδρομο
#1
Η Τουρκία και το Κατάρ επιβεβαίωσαν την πρόθεση τους να λάβουν μέρος στην κατασκευή νέου αυτοκινητόδρομου στη Βουλγαρία, από τη συνοριακή πόλη Σβίλενγκραντ (απέναντι από τον Ορμένιο και την Ορεστιάδα) μέχρι την παραδουνάβια πόλη Ρούσε.

Αναμένεται ο νέος δρόμος να συντομεύσει ουσιαστικά τη διαδρομή των φορτηγών αυτοκινήτων από το Σβίλεγκραντ προς τη Ρουμανία, τη Μολδαβία, τη Ρωσία, την Ουκρανία και τις υπόλοιπες πρώην σοβιετικές δημοκρατίες.

Αυτό γράφει ο σημερινός βουλγαρικός Τύπος, επικαλούμενος δηλώσεις της υπουργού Περιφερικής Ανάπτυξης Λιλιάνα Παυλόβα. ύστερα από τριμερή συνάντηση εμπειρογνωμόνων, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στη Σόφια.

Για το θέμα υπήρξε συμφωνία μεταξύ των πρωθυπουργών των τριών χωρών, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στη Βάρνα, το μεγάλο αυτό λιμάνι της Βουλγαρίας στη Μαύρη Θάλασσα.

Σύμφωνα με την κα Πόποβα, επίκειται υπογραφή Μνημονίου Πρόθεσης και ίδρυση μεικτής εταιρείας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Capital.gr] Τουρκία: Προβλήματα στις μεταφορές Konstantinos MercedesBenz 0 1.468 30-01-2012, 09:45 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)