Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 1.5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΣΤΑΣΥ - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα
(19-05-2019, 02:51 PM)Larioupol Έγραψε: Έχει διαρρεύσει αυτές τις μέρες βίντεο που δείχνει τη συμπεριφορά ενός οδηγού της Γραμμής 1 σε βραδινό δρομολόγιο. Ο οδηγός ακινητοποίησε το τρένο επειδή μέσα σε αυτό υπήρχε ένας σκυλάκι μαζί με το αφεντικό του σε συρμό. Εκείνος θα απαίτησε να κατέβει ο σκύλος με το αφεντικό(ειχαν λουρί) , αλλά πρωτίστως οι συνεπιβάτες ήταν ενάντια σε αυτό. Δεν είχαν δηλαδή πρόβλημα να κινείται μαζί τους ο σκύλος. Ο οδηγός βέβαια ήθελε να έρθει ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για να τον μαζέψει. Δηλαδή ΕΛΕΟΣ.

Μεν στους κανονισμούς απαγορεύεται η είσοδος σκύλου αν δεν πληρεί συγκεκριμένες προϋποθέσεις (κλουβί κλπ). Αλλά δε ειναι παράνομο και καταχρηστικο ο οδηγός να ακινητοποιησει το όχημα ενώ δεν υπάρχει κίνδυνος, να καταστρέφει τη συγκοινωνία, αλλά και να εξαναγκάσει άτομα μετα βίας να βγουν από το συρμό.

Επίσης, δεν πρέπει κάποτε να επιτραπει η είσοδος των οικοσιτων ζώων ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ εφόσον είναι εμβολιασμένα, έχουν βιβλιάριο και λουρί? Σε όλες τις χώρες του εξωτερικού επιτρέπεται. Δεν γίνεται κάποιοι που έχουν μεγαλόσωμα ζώα να ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ τη ΔΗΜΟΣΙΑ συγκοινωνία

Όσο δεν αλλάζει ο νόμος περί μεταφοράς ζώων στα μέσα μεταφοράς, ο οδηγός έπραξε σωστά. Αν αλλάξει ο νόμος (δεν είμαι νομοθέτης να με ενδιαφέρουν οι επιπτώσεις που θα έχει αυτή η αλλαγή) τότε το ξαναβλέπουμε.
Για μένα θα πρέπει να επιτρέπεται η είσοδος οποιουδήποτε ζώου συντροφιάς με τις αντίστοιχες ασφαλιστικές δικλύδες, δηλαδή είτε μεταφορά σε κλουβί, είτε ασφάλεια αστικής ευθύνης προς τρίτους. Αν ένας σκύλος (ή γάτα ή οποιοδήποτε άλλο ζώο) πραγματοποιήσει τις σωματικές του ανάγκες μέσα στο λεωφορείο, τότε θα πρέπει ο ιδιοκτήτης να αποζημειώσει τον operator (ΟΣΥ, ΚΤΕΛ, ΣΤΑΣΥ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ) για τη μη πραγματοποίηση συγκοινωκού έργου και διαφυγόντα έσοδα. Αντίστοιχα αν ο σκύλος δαγκώσει επιβάτη (κανένα ζώο δεν αισθάνεται άνετα με τόσο κόσμο, οπότε δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει) θα πρέπει να αποζημειωθεί ο παθών. Και επειδή ο μέσος χρήστης ΜΜΜ δεν πιστεύω πως έχει πρόχειρα 5000€ έως 80000€ που μπορεί να αιτηθεί ο παθών, κάποιος θα πρέπει να τα πληρώσει. Οπότε μπορούμε να δούμε το σενάριο της μεταφοράς ζώων που έχουν ασφάλεια αστικής ευθύνης. Είμαι σίγουρος πως δεν θα αρέσει στους ζωόφιλους.
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΣΤΑΣΥ - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα - από nikos1991 - 19-05-2019, 03:10 PM
RE: Αττικο Μετρό - Γραμμη 2 - από ecoj - 05-04-2013, 11:34 AM
RE: Αττικο Μετρό - Γραμμη 2 - από ecoj - 10-04-2013, 09:48 PM
RE: Αττικο Μετρό - Γραμμη 2 - από ecoj - 10-04-2013, 10:22 PM
RE: Αττικο Μετρό - Γραμμη 2 - από ecoj - 29-04-2013, 11:45 PM
RE: Αττικο Μετρό - Γραμμη 2 - από ecoj - 30-04-2013, 12:04 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 11 Επισκέπτης (ες)