Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 1.5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΣΤΑΣΥ - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα
#31
(28-02-2013, 12:34 AM)Pelham Express Έγραψε: Σήμερα, πρωινές ώρες, λειτουργούσε το σύστημα τηλεματικής στη γραμμή 1!
Ναι, τη βάζουν συνήθως να λειτουργεί μόνο τις πολύ πρωινές ώρες για να μην την πάρει χαμπάρι ο κόσμος! Είναι το πρώτο stealth σύστημα τηλεματικής παγκοσμίως!!
Απάντηση
#32
Σήμερα το πρωί συνέβη το εξής απαράδεκτο περιστατικό. Φτάνοντας στη Δάφνη ακούμε φασαρία από την αποβάθρα. Κοιτώντας από περιέργεια για να δω τι συμβαίνει, βλέπω μία "κυρία" με το σκύλο της (ικανού μεγέθους, όχι κουτάβι!) να έχει κατέβει στην αποβάθρα κανονικά και να ωρύεται στον υπεύθυνο του σταθμού που προφανώς θα της ζήτησε να απομακρυνθεί.
Θα ήθελα μέσα από αυτή τη σελίδα να σταλεί το μήνυμα προς κάθε ανεγκέφαλο ζωόφιλο, πως το Μετρό είναι μέσο μετακίνησης για ανθρώπους και όχι για ζώα. Το να έχει κάποιος ένα κατοικίδιο μαζί του σε κλουβάκι δεν ενοχλεί κανέναν. Αλλά όταν βάζεις σκύλο κανονικού μεγέθους στο Μετρό και σε ώρα αιχμής, που οι συρμοί κινούνται γεμάτοι, τότε όχι φωνές, αλλά ξύλο χρειάζεται (όσο ακραίο και αν ακούγεται).
Απάντηση
#33
Μου θύμισες μια εικόνα που είχα δει πριν 3 με 4 χρόνια: ηλικιωμένη ζητιάνα μπαίνει σε συρμό του μετρό (αν θυμάμαι καλά από Φιξ) με ένα τεράστιο σακ-βουαγιάζ. Το ακουμπάει κάτω. Ξαφνικά το σακ-βουαγιάζ άρχισε να περπατάει μέσ' στο βαγόνι. Μαζεύει η γριά το σακ-βουαγιαζ άρον άρον, ανοίγει το φερμουάρ και βγάζει ένα άσπρο μαλτεζάκι!!! Εφαγε ΤΟΟΟΟ κράξιμο απ' το κόσμο. Ώρες ώρες κάποιοι θέλουν πολυ, μα πολύ ξύλο...
Απάντηση
#34
(05-03-2013, 01:08 AM)N1Ellinikou Έγραψε: Μου θύμισες μια εικόνα που είχα δει πριν 3 με 4 χρόνια: ηλικιωμένη ζητιάνα μπαίνει σε συρμό του μετρό (αν θυμάμαι καλά από Φιξ) με ένα τεράστιο σακ-βουαγιάζ. Το ακουμπάει κάτω. Ξαφνικά το σακ-βουαγιάζ άρχισε να περπατάει μέσ' στο βαγόνι. Μαζεύει η γριά το σακ-βουαγιαζ άρον άρον, ανοίγει το φερμουάρ και βγάζει ένα άσπρο μαλτεζάκι!!! Εφαγε ΤΟΟΟΟ κράξιμο απ' το κόσμο. Ώρες ώρες κάποιοι θέλουν πολυ, μα πολύ ξύλο...

Τουλάχιστον το είχε σε σάκο και δεν μπορούσε να δαγκώσει. Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι να το εχεις χύμα χωρίς φίμοτρο..
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
#35
Τι να δαγκώσει το μαλτεζάκι? Και να σε δαγκώσει, άντε μια τρίχα απ' το πόδι να σου βγάλει! Tongue Πάντως, το σκυλάκι θα 'σκαγε μες στο σακ-βουαγιαζ... Ηταν και καλοκαίρι, με το μετρο να μην έχει air condition... Τουλάχιστον ας το 'χε σε κλουβάκι να αερίζεται!
Απάντηση
#36
Δεν είναι το θέμα αν θα σε δαγκώσει ή όχι το σκυλί, αλλά αφενός είναι ταλαιπωρία και για το ίδιο το ζωντανό να είναι μέσα σε ασφυκτικές συνθήκες μέσα σε ένα συρμό, όπως αυτές που επικρατούσαν χθες το πρωί που το έζησα το παραπάνω περιστατικό (αυτό δεν το απασχολεί τον ζωό-"φιλο"Wink και αφετέρου σίγουρα θα υπάρχουν και άνθρωποι που μπορεί για τον χ ή ψ λόγο να μην τα συμπαθούν ή να έχουν κάποιο άλλο θέμα.
Τα ζώα καλύτερα να μένουν εκτός Μετρό και γενικότερα εκτός των ΜΜΜ και ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής.
Απάντηση
#37
Καθαρά Δευτέρα απεφάνθη το Μετρό ότι έχουμε σήμερα! Καλή νηστεία!Και ξεχάστε τα Τσικνίσματα... ROFLROFLROFLROFLROFL
[Εικόνα: BEvO5QxCEAA9i0i.jpg]
Απάντηση
#38
Καθυστερήσεις ξανά σήμερα το μεσημέρι στο Μετρό. Χρονοαπόσταση δρομολογίων ακόμη και 8' σε ώρα αιχμής (13:00), ενώ ο συρμός που ήμουν είχε σταματήσει για 5' στην Ακρόπολη.
Πρέπει να ήταν και λιγότερα τα τρένα που επιχειρούσαν εκείνη την ώρα, γιατί στον Άγ. Δημήτριο που μπήκα ο συρμός που μας παρέλαβε ήταν ο τελευταίος που ήταν στο χώρο αναμονής, ενώ συνήθως υπάρχουν τουλάχιστον 1-2 μέσα.
Πάντως τείνει να γίνει καθημερινό φαινόμενο να υπάρχει κάποια καθυστέρηση στα δρομολόγια σε ώρες αιχμής.
Απάντηση
#39
(19-03-2013, 11:13 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: Καθυστερήσεις ξανά σήμερα το μεσημέρι στο Μετρό. Χρονοαπόσταση δρομολογίων ακόμη και 8' σε ώρα αιχμής (13:00), ενώ ο συρμός που ήμουν είχε σταματήσει για 5' στην Ακρόπολη.
Πρέπει να ήταν και λιγότερα τα τρένα που επιχειρούσαν εκείνη την ώρα, γιατί στον Άγ. Δημήτριο που μπήκα ο συρμός που μας παρέλαβε ήταν ο τελευταίος που ήταν στο χώρο αναμονής, ενώ συνήθως υπάρχουν τουλάχιστον 1-2 μέσα.
Πάντως τείνει να γίνει καθημερινό φαινόμενο να υπάρχει κάποια καθυστέρηση στα δρομολόγια σε ώρες αιχμής.

Από τη στιγμή που δεν είμαι πλέον στην Ελλάδα, δεν έχω επαφή με το μετρό και μου προξενούν μεγάλη θλίψη αυτά που γράφεις. Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου που ήμουν εκεί, δε θυμάμαι τέτοια φαινόμενα. Κάθε άλλο, η γραμμή 2 ήταν υπόδειγμα σε θέμα συχνότητας.. Πραγματικά κρίμα..
Απάντηση
#40
(20-03-2013, 01:47 AM)Pelham Express Έγραψε: Από τη στιγμή που δεν είμαι πλέον στην Ελλάδα, δεν έχω επαφή με το μετρό και μου προξενούν μεγάλη θλίψη αυτά που γράφεις. Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου που ήμουν εκεί, δε θυμάμαι τέτοια φαινόμενα. Κάθε άλλο, η γραμμή 2 ήταν υπόδειγμα σε θέμα συχνότητας.. Πραγματικά κρίμα..

Ελπίζω να μείνουν ως μεμονωμένα, αν και είναι η 2η φορά μέσα σε λίγα 24ωρα που αναφέρω σημαντικές καθυστερήσεις και μάλιστα σε ώρες αιχμής.
Ωστόσο, η γενικότερη εικόνα και με τις συνεχείς διακοπές στη λειτουργία του στ. ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ τις τελευταίες εβδομάδες για "τεχνικές εργασίες", είναι ολοένα και πιο αρνητική για το Μετρό.
Όπως και να 'χει η γραμμή 2 παραμένει υπόδειγμα (και) από πλευράς συχνοτήτων. Και σήμερα αργά το απόγευμα (γύρω στις 20:00) είχε αρκετά συχνά δρομολόγια (ανά 4-5'), έναντι των 7' που είχε την ίδια ώρα η γραμμή 3.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)