Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 1.5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΣΤΑΣΥ - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα
#7
Με όλο το σεβασμό, αλλά το μόνο που μπορώ να σου απαντήσω είναι ότι εσύ μπερδεύεις ανόμοια πράγματα.
Ο θάνατος ενός τοξικομανή δεν είναι το ίδιο με το περιστατικό στον Άγιο Δημήτριο. Ο υπεύθυνος του σταθμού οφείλει μόλις βλέπει άτομο να περνάει την κόκκινη γραμμή στην αποβάθρα να το ειδοποιεί από τα μεγάφωνα του σταθμού για να στέκεται πίσω από αυτή.
Ο ηλικιωμένος πέρασε την κόκκινη γραμμή, πέρασε το διαχωριστικό στο τέρμα της αποβάθρας, περπάτησε, κατέβηκε στις ράγες και περπάτησε σε αυτές ώσπου τον διαμέλισε ο συρμός εντός της σήραγγας. Ο υπεύθυνος του σταθμού δεν αντέδρασε. Και για να βρεθεί ηλικιωμένο άτομο από την αποβάθρα στις ράγες χρειάζεται και κάποιος χρόνος, μέσα στον οποίο όφειλε να δώσει άμεσα εντολή για διακοπή της κυκλοφορίας. Δεν το έπραξε όμως. Το αποτέλεσμα; Ο ηλικιωμένος είναι νεκρός.
Γι' αυτά που λες περί συνοδού, πράγματι τέτοια άτομα, όπως το θύμα αυτό που έπασχε από άνοια, θα πρέπει να κυκλοφορούν με συνοδό. Και στην περίπτωση αυτή ο ηλικιωμένος συνοδεύονταν από την κόρη του και διέλαβε της προσοχής της, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να επιβιβαστεί. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την ευθύνη του σταθμάρχη, ο οποίος ελέγχει μέσα από τις κάμερες το τι γίνεται στις αποβάθρες και οφείλει να αντιδρά άμεσα στο ότι εντοπίζει. Από τη στιγμή που δεν αντέδρασε, εγώ προσωπικά τον θεωρώ υπαίτιο για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Δεύτερον, όσο αφορά τα υπόλοιπα που αναφέρεις. Τι σχέση έχει ο ιδιωτικός τομέας με αυτό στο οποίο αναφέρθηκα; Σε προηγούμενό μου σχόλιο διατύπωσα την αντίδρασή μου για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Μετρό, το οποίο ανήκει στη ΣΤΑΣΥ. Η εταιρεία αυτή πέρα από τα έσοδα που έχει από εισιτήρια λαμβάνει επιδότηση από το κράτος όπως όλες οι υπόλοιπες εταιρείες παροχής συγκοινωνιακού έργου. Συνεπώς είναι δημόσια εταιρεία. Πληρώνεται από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου.
Το Μετρό, λοιπόν, δεν έχει καμία σχέση ούτε με τον ιδιωτικό τομέα, ούτε με τους υδραυλικούς στους οποίους αναφέρεσαι. Γιατί τους ιδιώτες αν θέλεις τους καλείς και τους πληρώνεις. Ενώ το Μετρό δε σε ρωτάνε όταν κάνεις τη φορολογική σου δήλωση αν θες να το πληρώνεις.
Σεβαστές οι απόψεις, αλλά εκφράζουν εσένα προσωπικά και εγώ δε μπορώ να τις ασπαστώ ούτε κατ' ελάχιστον. Το να εξομοιώνεις το τι κάνεις ένας ιδιώτης με το τι κάνεις ένας εργαζόμενος σε δημόσια επιχείρηση είναι εξωφρενικό. Γιατί ο ιδιώτης δε λαμβάνει επιχορήγηση από το κράτος.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ποιότητα Παρεχόμενων Υπηρεσιών Της ΣΤΑ.ΣΥ. - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια, παράπονα - από marios.ilioupoli - 10-01-2013, 01:04 AM
RE: Αττικο Μετρό - Γραμμη 2 - από ecoj - 05-04-2013, 11:34 AM
RE: Αττικο Μετρό - Γραμμη 2 - από ecoj - 10-04-2013, 09:48 PM
RE: Αττικο Μετρό - Γραμμη 2 - από ecoj - 10-04-2013, 10:22 PM
RE: Αττικο Μετρό - Γραμμη 2 - από ecoj - 29-04-2013, 11:45 PM
RE: Αττικο Μετρό - Γραμμη 2 - από ecoj - 30-04-2013, 12:04 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 Επισκέπτης (ες)