Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 1.5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΣΤΑΣΥ - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα
#5
(08-01-2013, 10:00 PM)dora Έγραψε: Οτι υπηρχε μεχρι σημερα και οτι κερδισαμε σαν ανθρωποι το αποκτησαμε με περπατημα χιλιομετρων αιμα απο ξυλο και πεινα απο χαμενα μεροκαματα κι οχι πισω απο ενα πληκτρολογιο .

Συμφωνώ απολύτως. Και κατακτήσεις αιώνων έγιναν σκουπίδι μέσα από μία δανειακή σύμβαση και ένα σωρό ακόμη μνημόνια. Αλλά αυτό τι σχέση έχει ακριβώς;
Τόσα χρόνια οι συνδικαλιστές στο Μετρό (ΑΜΕΛ + ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ) σιωπούσαν απέναντι στους αλόγιστους διορισμούς που γινόταν στο μέσο και συνήθως οι διορισθέντες προέρχονταν από την εκλογική περιφέρεια του εκάστοτε υπουργού Μεταφορών ή ΠΕΧΩΔΕ.
Έχω άδικο σ' αυτό λοιπόν; Έχω άδικο στο ότι το ΣΕΛΜΑ του κου Σταματόπουλου και τα υπόλοιπα σωματεία του Μετρό σιωπούσαν μπροστά στο αλόγιστο ρουσφέτι;
Τώρα, λοιπόν, που -αδίκως κατά τη γνώμη μου, διότι δεν είναι υπηρεσία του Δημοσίου αντίστοιχη των ΚΕΠ- πάνε να τους εντάξουν στο Ενιαίο Μισθολόγιο και επίσης όλα δείχνουν πως οδεύουμε για αποκρατικοποίηση και των αστικών συγκοινωνιών (ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ), έχουμε αντιδράσεις και καταλήψεις από τους εργαζόμενους, οι οποίοι όμως στρέφονται πάλι σε βάρος των επιβατών.
Οι καθυστερήσεις που υπάρχουν από τη Δευτέρα στο Μετρό δεν ενοχλούν ούτε την Κυβέρνηση, ούτε την Τρόικα, ούτε κανέναν. Βάλλουν και αυτές κατά του επιβατικού κοινού που χρησιμοποιεί το μέσο, όπως και οι απεργίες.
Επίσης, το σωματείο του Μετρό βλέπω να αντιδρά κατά το δοκούν. 19 Δεκεμβρίου στο σταθμό του Αγίου Δημητρίου σκοτώθηκε ηλικιωμένος επιβάτης. Είχε άνοια, κατέβηκε στις γραμμές για να ακολουθήσει το συρμό που ήταν η κόρη του και στον οποίο δεν πρόλαβε να επιβιβαστεί και τον παρέσυρε άλλος συρμός.
Ζήτησε το σωματείο να απολυθεί άμεσα ο εγκληματίας υπεύθυνος του σταθμού που θα έπρεπε να κρατείται τώρα για ανθρωποκτονία από αμέλεια; Διότι είναι βαρύτατη αμέλεια να βλέπεις άτομο να κατεβαίνει στις ράγες και να μην αντιδράς διακόπτοντας άμεσα την κυκλοφορία των συρμών, οδηγώντας τον έτσι στο θάνατο, όπερ και εγένετο.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ποιότητα Παρεχόμενων Υπηρεσιών Της ΣΤΑ.ΣΥ. - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια, παράπονα - από marios.ilioupoli - 09-01-2013, 04:15 AM
RE: Αττικο Μετρό - Γραμμη 2 - από ecoj - 05-04-2013, 11:34 AM
RE: Αττικο Μετρό - Γραμμη 2 - από ecoj - 10-04-2013, 09:48 PM
RE: Αττικο Μετρό - Γραμμη 2 - από ecoj - 10-04-2013, 10:22 PM
RE: Αττικο Μετρό - Γραμμη 2 - από ecoj - 29-04-2013, 11:45 PM
RE: Αττικο Μετρό - Γραμμη 2 - από ecoj - 30-04-2013, 12:04 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 11 Επισκέπτης (ες)