Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 1.5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΣΤΑΣΥ - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα
#3
Real.gr Έγραψε:Στο κέντρο ελέγχου του Μετρό, στα Σεπόλια έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί εργαζόμενοι, εμποδίζοντας τους συρμούς να βγουν από τα αμαξοστάσια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Μετρό.
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο και προειδοποιούν ότι θα προχωρήσουν σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους. Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Μετρό, Αντώνης Σταματόπουλος, «η καθυστέρηση αυτήν τη στιγμή είναι στο δεκάλεπτο, αλλά όσο περνάει η ώρα ο χρόνος καθυστέρησης θα αυξάνεται».
«Προχωρήσαμε στην κατάληψη του μετρό τη νύχτα γιατί διαμαρτυρόμαστε με την καταστρατήγηση της συλλογικής μας σύμβασης» είπε και πρόσθεσε «ζητάμε την άμεση παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα προκειμένου να διαπιστώσει ότι το μετρό δεν είναι ελλειμματική επιχείρηση. Ένα εκατομμύριο επιβάτες χρησιμοποιούν το μετρό για τις μετακινήσεις τους και η κυβέρνηση προσπαθεί να μας βγάλει προβληματικούς. Η ένταξή μας στο ενιαίο μισθολόγιο οδηγεί στη βίαιη κατάργηση της ισχύος της ΣΣΕ, οι κινητοποιήσεις μας θα συνεχιστούν δυναμικά».
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ Α.Ε οι συγκεκριμένες κινητοποιήσεις έχουν ως αποτέλεσμα μικρές καθυστερήσεις στα δρομολόγια των συρμών. Συγκεκριμένα στη γραμμή 2 (Αγ. Αντώνιος- Αγ. Δημήτριος) διεξάγονται ανά 6 λεπτά (αντί χρονοαποστάσεων 3,5 λεπτών) και στη γραμμή 3 (Αιγάλεω- Δουκ. Πλακεντίας) ανά 5 λεπτά (αντί χρονοαποστάσεων 4,5 λεπτών).

Γι' αυτό αυτή η χώρα δε θα πάει ποτέ μπροστά. Γιατί όποιος γουστάρει πάει και κάνει μια κατάληψη όπου γουστάρει, αδιαφορώντας για το ποιον πραγματικά ταλαιπωρεί.
Όσο δίκιο κι αν τυχόν έχουν οι εργαζόμενοι του Μετρό, ταλαιπωρώντας τους επιβάτες το χάνουν. Και σκεφτείτε ότι αν αυτό συνεχιστεί και αύριο, με θερμοκρασίες στους 1-2°C και τα Πανεπιστήμια και τα σχολεία σε πλήρη λειτουργία, η ταλαιπωρία θα είναι απίστευτη.
Συγχαρητήρια στον κο Σταματόπουλο και την παρέα του.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ποιότητα Παρεχόμενων Υπηρεσιών Της ΣΤΑ.ΣΥ. - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια, παράπονα - από marios.ilioupoli - 07-01-2013, 03:09 PM
RE: Αττικο Μετρό - Γραμμη 2 - από ecoj - 05-04-2013, 11:34 AM
RE: Αττικο Μετρό - Γραμμη 2 - από ecoj - 10-04-2013, 09:48 PM
RE: Αττικο Μετρό - Γραμμη 2 - από ecoj - 10-04-2013, 10:22 PM
RE: Αττικο Μετρό - Γραμμη 2 - από ecoj - 29-04-2013, 11:45 PM
RE: Αττικο Μετρό - Γραμμη 2 - από ecoj - 30-04-2013, 12:04 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 13 Επισκέπτης (ες)