Δημοψήφισμα: Να αναρτηθεί επιτέλους και Χαρτης Συμπεριφοράς Επιβατών στα λεωφορεία;
Να δρομολογηθεί άμεσα
77.78%
7 77.78%
Το θεωρώ άσκοπο
22.22%
2 22.22%
Σύνολο {1 ψήφοι 100%
* Ψηφίσατε αυτό το στοιχείο. [Προβολή Αποτελεσμάτων]

Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Συμπεριφορά επιβατών μεσα στα ΜΜΜ
#4
Τελείως ενοχλητικό είναι όταν φωνασκούν μερικοί στο κινητό μέσα στο λεωφορείο (και λένε και βλακείες). Και μάλιστα όταν είναι και Midi το οποίο είναι γεμάτο γιατί δεν χωράει πολύ κόσμο γίνεται ανυπόφορο. Στο 821 γίνεται συχνά όταν στέλνουν μικρά αντί για Ν2.
Επίσης μερικοί κολλάνε στη πόρτα ενώ δεν θέλουν να κατέβουν με αποτέλεσμα πολλές φορές να επικρατεί συνωστισμός γύρω από την πόρτα και το υπόλοιπο λεωφορείο να είναι άδειο. Βέβαια αν γίνεται αυτό κινδυνεύουν κάποιοι να μην κατέβουν στη στάση που θέλουν.

Ένα απαράδεκτο περιστατικό μου συναίβει πρόσφατα καθημερινή πρωί στο 040 ενώ ανεβαίναμε για Σύνταγμα πριν το Συγγρού-ΦΙΞ που το λεωφορείο είναι
σαν παστές σαρδέλες μέσα ένας τύπος γύρω στα 30 ενώ μιλούσε στο κινητό και φώναζε μάλλον με φίλο του και χρησιμοποιούσε λεξιλόγιο απαράδεκτο με πολλές απίστευτες εκφράσεις για σεξ που δεν τις λένε πουθενά και μάλιστα τη στιγμή που υπήρχαν μικρά παιδιά μέσα. Του έγινε διπλή παρατήρηση να σταματήσει άλλα αυτός ούτε που ενδιαφέρθηκε δείχνοντας απαράδεκτη συμπεριφορά για ενήλικα. Έπρεπε να τον πετάξουν έξω κανονικά.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Συμπεριφορά επιβατών μεσα στα ΜΜΜ - από ecoj - 25-11-2012, 03:47 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)