Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Travel Times] Πρόσθετες χρεώσεις επιβάλλουν οι αεροπορικές για ενίσχυση του κέρδους
#1
Δεν είναι λίγες οι αεροπορικές εταιρείες, που αγωνίζονται να διατηρήσουν την κερδοφορία τους σε ένα περιβάλλον έντονου ανταγωνισμού και της διαρκούς αυξανόμενης τιμής των καυσίμων και επιδίδονται στην πολιτική των προσφορών, ώστε να ενισχύσουν τα έσοδά τους, χωρίς να πλήξουν την φήμη τους ή τους πελάτες τους.

Ωστόσο, οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, όπως η Southwest Airlines των ΗΠΑ και η Ryanair της Ιρλανδίας ενισχύουν τις πωλήσεις σε βοηθητικά προϊόντα και αυξάνουν τις χρεώσεις στις αποσκευές. Με την σειρά τους, οι παραδοσιακοί αερομεταφορείς προχωρούν σε πρόσθετες χρεώσεις για υπηρεσίες, που δεν απαιτούν επένδυση σε υποδομές, όπως είναι το ασύρματο internet.

Οι μεγάλοι αερομεταφορείς, όπως η IAG έχουν επιβάλει ήδη χρεώσεις για πρόσθετες υπηρεσίες, όπως είναι τα πακέτα διαμονής, η ενοικίαση αυτοκινήτων και οι ημερήσιες εκδρομές, το συνάλλαγμα για όσους επιλέγουν πρώτη θέση ή ειδικά «δωμάτια» στα αεροσκάφη.

Ωστόσο, αυτές οι παροχές δεν έχουν πάντα την επιδιωκόμενη ανταπόκριση από το κοινό.

(Πηγή: Reuters)
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)