Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Zougla.gr] Τορόντο: Κομμάτια αεροσκάφους εν πτήσει διέλυσαν αυτοκίνητα!
#1
Συντρίμμια… εξ ουρανού έπεσαν επάνω σε αυτοκίνητα στο Τορόντο του Καναδά, με αποτέλεσμα τα οχήματα να υποστούν σοβαρές ζημιές.

Τα μεταλλικά κομμάτια εικάζεται ότι ανήκαν σε αεροσκάφος που εκείνη την ώρα εκτελούσε αναγκαστική προσγείωση, καθώς ένας από τους κινητήρες τέθηκε εκτός λειτουργίας αμέσως μετά την απογείωση.

Όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στην άποψη ότι τα συντρίμμια που έπεσαν κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Pearson προέρχονται από ένα Boeing 777 της Air Canada και, σύμφωνα με την αστυνομία, τέσσερα αυτοκίνητα χτυπήθηκαν από μεταλλικά κομμάτια στο μέγεθος κινητού τηλεφώνου.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν καπνό να βγαίνει από τον έναν κινητήρα του αεροσκάφους. Αμέσως μετά η αστυνομία δέχθηκε τις κλήσεις για τα κομμάτια που χτύπησαν τα αυτοκίνητα.

Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ το αεροσκάφος της Air Canada με 318 επιβάτες και 16 μέλη πληρώματος επέστρεψε στο Pearson και προσγειώθηκε κανονικά.

«Φαίνεται ότι το αεροπλάνο μου διαλύθηκε! Ευτυχώς, καταφέραμε να προσγειωθούμε» ανέφερε ο επιχειρηματίας Τζέισον Φλικ, που επέβαινε στο αεροσκάφος, και πρόσθεσε ότι επί 20 λεπτά το Boeing έχανε καύσιμα.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Zougla.gr] Ινδονησία: Τουλάχιστον έξι νεκροί από συντριβή αεροσκάφους nikolas86 0 1.763 21-06-2012, 03:17 PM
Τελευταία Δημοσίευση: nikolas86

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)