Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Το Βήμα] Το Louis Olympia ξεκίνησε τις κρουαζιέρες από Πειραιά
#1
Το νέο κρουαζιερόπλοιο της Louis Cruises, το Olympia, που ξεκίνησε τα προγράμματα κρουαζιέρας την Παρασκευή με αφετηρία (home porting) το λιμάνι του Πειραιά, παρουσιάστηκε την Πέμπτη το βράδυ από τον πρόεδρο του ομίλου Louis Kωστάκη Λοΐζου, σε ειδική εκδήλωση, στην Ακτή Ξαβερίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής του Υπουργείου Ανάπτυξης Θάνος Πάλλης και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης. Στον χαιρετισμό του ο διευθύνων σύμβουλος της Louis Hellenic Cruises Κυριάκος Αναστασιάδης επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι:

«Επανεξετάζουμε όλα μας τα δρομολόγια για την επόμενη χρονιά, καθώς και τα λιμάνια εκκίνησης των προγραμμάτων μας - διερευνώντας όλες τις απεριόριστες δυνατότητες στο Αιγαίο και στα παράλια της Μικράς Ασίας- με κριτήριο την ποικιλία των αξιοθέατων που προσφέρει αλλά και τη διαφορετικότητα, μοναδικότητα των προορισμών. Πρωταρχικός πάντα στόχος μας είναι να εντάξουμε νησιά στα δρομολόγιά μας που δεν προσεγγίζει καμία άλλη εταιρεία, ώστε να δώσουμε το αποκλειστικό προνόμιο στους επιβάτες μας να επισκεφτούν και να «ανακαλύψουν» νέους, απαράμιλλης ομορφιάς προορισμούς και να απολαύσουν τους πολιτιστικούς και γευστικούς θησαυρούς που κρύβει η χώρα μας».
Το κρουαζιερόπλοιο, θα πραγματοποιεί τριήμερες και τετραήμερες κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά και την Τουρκία. Διαθέτει 9 καταστρώματα, μπορεί να φιλοξενήσει 1.664 επιβάτες στις 725 καμπίνες, 419 από τις οποίες είναι εξωτερικές ενώ διαθέτει και 21 σουίτες όπου οι 9 διαθέτουν μπαλκόνια.

Επίσης οι επιβάτες έχουν στην διάθεση τους πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, μπάντμινγκτον, μπάσκετ, πινγκ - πόνγκ καθώς και κέντρο υγείας και ομορφιάς που παρέχει διάφορες θεραπείες και σάουνα. Υπάρχει επίσης παιδότοπος, καταστήματα αφορολόγητων ειδών, βιβλιοθήκη και Internet corner.

Σύμφωνα με στελέχη της Louis, η εταιρεία προωθεί το τελευταίο διάστημα κάποια προγράμματα, προκειμένου η κρουαζιέρα, που ως προϊόν είναι πιο φτηνό από άλλες μορφές τουρισμού, να γίνει πιο γνωστή στους Ελληνες, καθώς οι περισσότεροι δεν τη γνωρίζουν και δεν την έχουν αγαπήσει.

Οι τιμές της Louis για μια κρουαζιέρα ξεκινούν από 185 ευρώ το άτομο, για πλήρη διατροφή, δωρεάν προγράμματα ψυχαγωγίας μέσα στο πλοίο, ενώ τα παιδιά έως 16 ετών, εφόσον μένουν στην καμπίνα των γονιών, ταξιδεύουν δωρεάν και επιβαρύνονται μόνο με τα λιμενικά τέλη.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)