Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[TravelDailyNews.gr] Νέα εβδομαδιαία πτήση charter Ρίμινι - Χίος
#1
Για πρώτη φορά φτάνει στη Χίο πτήση από τη βόρεια Ιταλία

Στο πλαίσιο ενδυνάμωσης της τουριστικής κίνησης του νησιού της Χίου, η Δημοτική Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης επιδιώκει την προσέλκυση νέων αγορών και για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, αναμένεται να ξεκινήσει μία εβδομαδιαία πτήση charter με την αεροπορική εταιρεία Darwin Airlines με αεροσκάφος 60 ή 72 θέσεων, η οποία θα ταξιδέψει από το Ρίμινι Ιταλίας με αποκλειστικό προορισμό τη Χίο.

Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία αυτή επιτεύχθηκε σε συνεργασία με τουριστικούς επιχειρηματίες και την Ιταλίδα εκπρόσωπο tour operator της εταιρείας Μy sun seα κα Rozita Aggelini, η οποία επισκέφθηκε το νησί και τα αξιοθέατά του.

“Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά έρχεται πτήση από τη βόρεια Ιταλία και ανοίγει έτσι μια ελκυστική αγορά για τη Χίο, η οποία ευελπιστούμε να συνεχίσει τη συνεργασία της με το νησί μας”, σημειώνει ο πρόεδρος της Δ.Ε. Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης, κ. Κώστας Μούνδρος. “Ο στόχος της επιτροπής είναι η συνέχιση των προσπαθειών, προς κάθε κατεύθυνση για την τουριστική ανάπτυξη της Χίου -με τις υποδομές που διαθέτει- και την ανάδειξή της ως προορισμό επιλογής”.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)