Αξιολόγηση Θέματος:
  • 14 Ψήφοι - 2.43 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Zougla.gr] Ταξιτζής έσπασε το παρμπρίζ λεωφορείου της ΕΘΕΛ
#1
Επεισόδιο μεταξύ ενός 47χρονου οδηγού λεωφορείου της ΕΘΕΛ και ενός ταξιτζή δημιουργήθηκε χθες το βράδυ στις 9, στην οδό Σταδίου.

Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν με αφορμή το γεγονός ότι ο ταξιτζής είχε παρκάρει σε σημείο που ήταν θέση του λεωφορείου.

Τα… αίματα άναψαν και ο οδηγός του ταξί δεν δίστασε να αρπάξει ένα αντικείμενο και να το πετάξει στο λεωφορείο με αποτέλεσμα να θρυμματιστεί το παρμπρίζ.

Οι δυο τους κλήθηκαν να λύσουν τις διαφορές τους στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, όπου υποβλήθηκαν εκατέρωθεν εγκλήσεις.
Απάντηση
#2
Νομίζω ότι γενικά υπάρχει πολλή ανοχή από τους αρμόδιους στους ταρίφες εδώ. Στο εξωτερικό υπάρχουν χώρες όπου η παραμικρή παράβαση διάταξης του Κ.Ο.Κ., έστω και η πιο ασήμαντη, συνεπάγεται άμεση και οριστική αφαίρεση του επαγγελματικού διπλώματος και κατάσχεση του ταξί. Εδώ τίποτα. Μπαίνουν σε λεωφορειολωρίδες ενώ απαγορεύεται, επιβιβάζουν/αποβιβάζουν κόσμο στις στάσεις, παρκάρουν σε αφετηρίες κ.τ.λ. και μετά το παίζουν και νταήδες.
Απάντηση
#3
Εχεις δικιο cmaniac. Την εχουν δει οι αρχοντες των δρομων. Επισης ειναι οι πιο επικινδυνοι κ οι πιο ασχετοι οδηγοι που κυκλοφορουν στους δρομους.Χειροτεροι κ απο τις γυναικες.
Απάντηση
#4
Στη χώρα αυτή που ζούμε, οποιοσδήποτε θα αντιπαρατεθεί μια φορά στη ζωή του με έναν οδηγό ταξί. Σε ανηφόρες δεν πάνε, επιβιβιβάζουν/αποβιβάζουν όπου νάναι, δεν σηκώνουν αντίλογο και. ξέρουν τη δουλειά τους όπως δηλώνουν!
ΕΛΒΟ-Δημιουργώντας Ελληνικά
Να χτυπηθεί ριζικά η παράνομη στάθμευση.
Η κρίση θα βοηθήσει κάπως, να "αγαπήσουμε" τις συγκοινωνίες και ιδίως το τρένο.
Απάντηση
#5
Πως να τους πειραξουν τους ταριφες? Αφου ειναι μια μεριδα που ψηφιζει οποτε και τους εχουν στα πουπουλα οι εκαστοτε κυβερνησεις!Angry
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση
#6
Στην Ελλαδα υπαρχουν περιπου 25.000 ταξι μοιρασμενα σε ολοκληρη την επικρατεια. Δυο οδηγοι ανα οχημα αν αντιστοιχουνε μιλαμε για 50.000 ψηφους σε συνολο 3.000.000. Καταλαβαινετε λοιπον ποσο γραφικα ειναι τετοια επιχειρηματα. Ιδια επιχειρηματα ευαγγελιζονται και οι "υπερασπιστες" των σιδηροδρομων εναντι των "κακων" ΚΤΕΛ που δεν τους αφηνουνε να αναπτυχθουν.
Ειναι γεγονος οτι οι ταξιτζηδες δεν ειναι και οι καλυτεροι επαγγελματιες αλλα μη λεμε οτι θελουμε το ταξι δεν ειναι παρασυγκοινωνια επειδη φταινε οι ταξιτζηδες αλλα επειδη η συγκοινωνια ειναι απολυτα αναξιοπιστη και αυτο ειναι φτηνο και βολικο υποκαταστατο.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)