Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Πρώτο Θέμα] Μεθυσμένη Ρωσίδα αναστάτωσε αεροπλάνο στην Κω
#1
Μανώλης Bάιας

Το έριξε στη βότκα για να ξεχάσει ότι οι διακοπές της τελείωσαν και έκανε… μαντάρα ένα ολόκληρο αεροπλάνο μια 54χρονη Ρωσίδα, λίγο πριν ταξιδέψει για την πατρίδα της! Τα καμώματά της έβαλαν σε κίνδυνο της ασφάλεια της πτήσης και ο πιλότος αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Κω.

Παρά τις παρακλήσεις των αεροσυνοδών και στη συνέχεια τις εντολές του κυβερνήτη, η αλλοδαπή που βρισκόταν σε κατάσταση εμφανούς μέθης συνέχισε να κάνει τα… δικά της μέσα στο αεροσκάφος προκαλώντας προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή της πτήσης. Έτσι, ο κυβερνήτης γύρισε πίσω στον Κρατικό αερολιμένα της Κω και ειδοποίησε τους αστυνομικούς του τμήματος Αερολιμένα να παραλάβουν την μεθυσμένη επιβάτιδα.

Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε, η 54χρονη λάτρης της βότκας συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια του αεροδρομίου, ώσπου να συνέλθει για να οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενη για διατάραξη της ασφάλειας αεροσκάφους κατά την διάρκεια πτήσης.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)