Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Ναυτεμπορική] Δικογραφία για κλοπές σε βάρος του ΟΣΕ στο Γαζώρο Σερρών
#1
Τρεις περιπτώσεις κλοπών σε βάρος του Ο.Σ.Ε. εξιχνιάστηκαν στο Γάζωρο Σερρών. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έντεκα ατόμων για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, ενώ σύμφωνα με τους υπευθύνους του ΟΣΕ η οικονομική ζημία σε βάρος του Οργανισμού ανέρχεται στο ποσό των 192.800 ευρώ.

Συγκεκριμένα και οι τρεις περιπτώσεις αφορούν κλοπές μεταλλικών στρωτήρων από το Σιδηροδρομικό Σταθμό Γάζωρου Σερρών. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν οκτώ Βούλγαροι, ηλικίας 23 έως 37 ετών, και μία 35χρονη Ελληνίδα.

Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος δύο Ελλήνων, 29 και 37 ετών αντίστοιχα, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, διότι αγόραζαν τους μεταλλικούς στρωτήρες έναντι προσυμφωνηθέντος χρηματικού ανταλλάγματος και στη συνέχεια τους τεμάχιζαν και τους διέθεταν σε άγνωστα μέχρι στιγμής χυτήρια.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενοι ενεργώντας από κοινού σε ομάδες και με διαφορετικές συνθέσεις κάθε φορά, διέπρατταν κλοπές μεταλλικών στρωτήρων από το Σιδηροδρομικό Σταθμό Γάζωρου Σερρών, τους οποίους στη συνέχεια πωλούσαν σε μάντρες εμπορίας σιδήρων.

Κατά το χρονικό διάστημα από 30.12.2011 έως 16.01.2012, αφαίρεσαν συνολικά 2.400 μεταλλικούς στρωτήρες, με τη συνολική ζημία που προκλήθηκε στον Ο.Σ.Ε. να φθάνει στις 192.800 ευρώ σύμφωνα με εκτίμηση υπεύθυνου του Οργανισμού.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Ναυτεμπορική] Συλλήψεις για κλοπές καλωδίων από το δίκτυο του ΟΣΕ Cmaniac 2 4.070 09-12-2010, 01:19 AM
Τελευταία Δημοσίευση: ELBO O405GN

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)