Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewsBeast.gr] Η Star Alliance γιορτάζει την 15η επέτειό της
#1
H Συμμαχία ευχαριστεί τους επιβάτες για τα 15 χρόνια πιστότητάς τους
Σαν σήμερα, πριν 15 χρόνια, έλαβε χώρα ένα γεγονός το οποίο θα άλλαζε μια για πάντα το τοπίο στην εμπορική αεροπορία.

Πέντε προνοητικοί και ομοϊδεάτες Διευθύνοντες Σύμβουλοι πήραν τολμηρή απόφαση για να δημιουργήσουν την πρώτη πολυμερή αεροπορική συμμαχία, το δίκτυο της Star Alliance.

Τα ιδρυτικά μέλη Air Canada, Lufthansa, Scandinavian Airlines, THAI και United, όλα συνειδητοποίησαν ότι με την αυξανόμενη παγκοσμιοποίηση, η ανάγκη για ένα περισσότερο διεθνές ταξίδι σε μια μεγαλύτερη ποικιλία προορισμών θα γινόταν όλο και περισσότερο σημαντική.

Εφόσον καμία αεροπορική εταιρία από μόνη της δεν θα μπορούσε να το επιτύχει αυτό, αυτές οι πέντε αεροπορικές εταιρίες ίδρυσαν το δίκτυο της Star Alliance με σκοπό να την καταστήσουν ως την «Ηγετική αεροπορική συμμαχία σε παγκόσμιο επίπεδο για τον υψηλής αξίας διεθνή επιβάτη».

Στα 15 χρόνια λειτουργίας της, η Συμμαχία μεγάλωσε από 5 αεροπορικές εταιρίες, οι οποίες προσέφεραν συνολικά 6.000 καθημερινές πτήσεις σε 578 αεροδρόμια σε 106 χώρες, σε ένα δίκτυο το οποίο αποτελείται από 25 αεροπορικές εταιρίες που μεταφέρουν περισσότερους από 600 εκατ. επιβάτες σε 20.500 καθημερινές πτήσεις σε 1.293 αεροδρόμια σε 190 χώρες. Για να παραφράσουμε τα λόγια ενός διευθύνοντα συμβούλου σε μία από τις εταιρίες μέλη της Star Alliance: «Αν η Star Alliance δεν πετάει σε αυτό τον προορισμό, τότε το πιθανότερο είναι να μην θέλεις να πας».

Αυτή η ανάπτυξη επιτεύχθηκε συνδυαστικά τόσο με την προσχώρηση αεροπορικών εταιριών στην Συμμαχία όσο και με την προσφορά προνομίων στους επιβάτες τα οποία δεν θα μπορούσαν να προσφερθούν από μια μόνο αεροπορική εταιρία σε παγκόσμια κλίμακα. Μερικά παραδείγματα είναι το through check in, η συγκέντρωση και εξαργύρωση μιλίων, τα προνόμια που απολαμβάνουν οι κάτοχοι Χρυσής και Ασημένιας κάρτας της Star Alliance καθώς και μια ποικιλία προϊοντικών ναύλων της Συμμαχίας.

Παρακάτω, παρακαλώ βρείτε τα επιμέρους στοιχεία της εκστρατείας για την 15η επέτειο:

Ένα Ευχαριστώ για τα 15 χρόνια πιστότητας

Στο πλαίσιο της 15ης επετείου της, η Star Alliance ευχαριστεί τους επιβάτες της για την πιστότητα τους. Αυτή η ενέργεια προωθείται μέσα από διάφορα κανάλια όπως www.staralliance.com, Facebook, twitter καθώς και από τα περιοδικά που βρίσκονται στις πτήσεις.

Η Star Alliance, συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει στην διαφημιστική της εκστρατεία να πρωταγωνιστεί πάντα μια προσωπικότητα, φέτος επέλεξε τον δικό της Διευθύνοντα Σύμβουλο, Mark Schwab, ο οποίος μεταφέρει το ευχαριστήριο μήνυμα: “Εκ μέρους όλων των εταιριών μέλη της Star Alliance, οι οποίες είναι δεσμευμένες στο να δουλεύουν σκληρά για εσάς, τώρα και στο μέλλον, θα ήθελα να σας πω ευχαριστώ. Το κερδίσατε”.

Forum στο Facebook μεταξύ του Διευθύνοντος Συμβούλου και των επιβατών

Σε συνάρτηση με την αυξανόμενη παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Star Alliance για πρώτη φορά θα πραγματοποιήσει ένα ζωντανό forum στο Facebook με επιβάτες. Στο πλαίσιο του ευχαριστήριου μηνύματος του Δ/ντος Συμβούλου, ο Mark Schwab θα απαντάει σε παρατηρήσεις, σχόλια και προτάσεις των επιβατών στη ιστοσελίδα της Star Alliance στο Facebook. Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία της Star Alliance στη Φρανκφούρτη και ο Διευθύνων Σύμβουλος θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού στο www.facebook.com/staralliance στις 14 Μαΐου 2012 από τις 10.00 έως τις 11.00 και από τις 18.00 έως τις 19.00, τοπική ώρα Γερμανίας (08.00 – 09.00 GMT και 16.00 - 17.00 GMT).

Προωθητική ενέργεια σχετικά με το πρόγραμμα τακτικών επιβατών
Για να ανταμείψουμε όλους τους τακτικούς μας επιβάτες για την πιστότητα τους, όλες οι εταιρίες μέλη της Star Alliance θα προσφέρουν στα πιο ενεργά μέλη τους στο πρόγραμμα τακτικών επιβατών το bonus των 15.000 μιλίων/ πόντων*. Αυτό το βραβείο θα δοθεί σε 15 μέλη στο πρόγραμμα τακτικών επιβατών οι οποίοι χρησιμοποιούν περισσότερο εταιρίες μέλη της Star Alliance από τώρα μέχρι και τις 14 Νοεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε τα μεμονωμένα προγράμματα τακτικών επιβατών μέσω του παρακάτω link: www.staralliance.com/en/benefits/frequent-flyer/
*ή ισοδύναμης αξίας στο σχετικό πρόγραμμα τακτικών επιβατών

Διαγωνισμός για την 15η επέτειο

Επιπλέον, η Star Alliance επιβραβεύει τους επιβάτες της με ταξίδια “Μια φορά στη ζωή σου”. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται μέσω διαδικτύου και οι συμμετέχοντες καλούνται να βρουν ένα αεροσκάφος το οποίο είναι κρυμμένο σε κάποιον από τους προορισμούς του δικτύου της Star Alliance. Ο τυχερός νικητής και 14 φίλοι μπορούν να ξεκινήσουν για ένα από τα 27 παγκόσμια φεστιβάλ. Άλλα βραβεία περιλαμβάνουν ένα “Round the World” εισιτήριο για δύο άτομα στη Διακεκριμένη θέση καθώς και 15 επιπλέον εισιτήρια μετ’ επιστροφής για να απολαύσουν οι τυχεροί ένα από τα 27 παγκόσμια φεστιβάλ που προσφέρονται. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε: www.staralliance.com.

Προωθητική ενέργεια «Round the World» για την 15η επέτειο

Στο πλαίσιο αυτής της ειδικής προωθητικής ενέργειας, το δίκτυο της Star Alliance θα προσφέρει 15% έκπτωση στα “Round the World” εισιτήρια της Οικονομικής θέσης. Αυτή η έκπτωση εφαρμόζεται στο ναύλο “RTW” της Οικονομικής θέσης και για εισιτήρια που θα πωληθούν μεταξύ 15 και 29 Μαΐου 2012. Η έκπτωση δεν εφαρμόζεται στους φόρους, τα ακυρωτικά και τις λοιπές χρεώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: www.staralliance.com.

Εορταστικές εκδηλώσεις στα Lounges της Star Alliance

Όλοι οι επιβάτες που θα χρησιμοποιήσουν στις 14 Μαΐου 2012 ένα από τα παρακάτω Lounges της Star Alliance: Κάιρο, Λονδίνο – Heathrow Terminal 1, Λος Άντζελες – Tom Bradley International Terminal, Ναγκόγια και Παρίσι – Charles de Gaulle Terminal 1, θα λάβουν ένα μικρό δώρο. Επιπλέον, τα ως άνω Lounges θα προσφέρουν κέικ και άλλα τοπικά εορταστικά αντικείμενα.

Σχετικά με την Star Alliance

Η Star Alliance ιδρύθηκε το 1997 ως η πρώτη παγκόσμια συμμαχία αερομεταφορέων, η οποία προσφέρει στους διεθνείς επιβάτες της παγκόσμια πρόσβαση, αναγνώριση και μια ομαλή εμπειρία ταξιδιού. Η αποδοχή της Star Alliance από την αγορά επισφραγίζεται από τις πολυάριθμες διακρίσεις της, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται το Air Transport World Market Leadership Award και η ανάδειξή της ως Best Airline Alliance από το περιοδικό Business Traveller και τη Skytrax. Τα μέλη της είναι οι εταιρείες: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Blue1, Brussels Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAM Airlines, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI, United και US Airways. Οι Avianca-TACA, Copa Airlines, EVA Air και Shenzhen Airlines έχουν ανακοινωθεί ως μελλοντικά μέλη. Συνολικά, το δίκτυο της Star Alliance προσφέρει καθημερινά πάνω από 20.500 πτήσεις σε 1.293 αεροδρόμια, σε 190 χώρες.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)