Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[GoodNet.gr] Προδιαγραφές ασφαλείας για το λιμάνι του Ρεθύμνου
#1
της Αγγελικής Καλλέργη

Ένα μεγάλο έργο εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας στο λιμάνι του Ρεθύμνου θα εκτελέσει το επόμενο διάστημα το Λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνου, αφού το έργο – προϋπολογισμού 900 χιλιάδων ευρώ – εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ.

Η απόφαση υπογράφηκε χθες και όπως σημείωσε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Μίνως Αλεφαντινός πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, το οποίο θα καταστήσει ασφαλές, από άποψης υποδομών, το λιμάνι και τη μαρίνα.

Το έργο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την τοποθέτηση καμερών, ηλεκτρολογικού και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, φορητούς φράχτες, κέντρο ελέγχου, πόρτες και προβολείς, οπτικά συστήματα ανακοινώσεων, αλλά και μαγνητική πύλη για ανίχνευση μεταλλικών αντικειμένων.

Στην Κρήτη κανένα λιμάνι δεν έχει μέχρι στιγμής αυτού του είδους τις υποδομές και το Λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνου ήταν ο πρώτος φορέας που είχε έτοιμη προς χρηματοδότηση μελέτη.

Στο μεταξύ, τις προηγούμενες ημέρες το λιμενικό ταμείο ξεκίνησε να τοποθετεί τις πυροσβεστικές φωλιές στην μαρίνα. Προμηθεύτηκε 58 φωλιές, προκειμένου να ικανοποιήσει έναν από τους βασικούς όρους του ΕΟΤ για να έχει η μαρίνα τις προδιαγραφές για να χαρακτηριστεί ως μαρίνα ή χώρος υποδοχής σκαφών αναψυχής.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [NewsIt.gr] Με βάρκες οι επιβάτες απ' το κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι του Ρεθύμνου Konstantinos MercedesBenz 0 1.861 10-05-2012, 09:32 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)