Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Ypodomes.com] Tο καλοκαίρι η λειτουργία του σιδηροδρόμου Ικόνιο - Θριάσιο
#1
Τον Ιούλιο θα λειτουργήσει η σιδηροδρομική διασύνδεση των ΣΕΜΠΟ του ΟΛΠ με το Θριάσιο Πεδίο και από εκεί με τον κεντρικό σιδηροδρομικό άξονα της χώρας ανακοίνωσε ο πρόεδρος και Δ.Σ. του ΟΛΠ Γ Ανωμερίτης.

Στα σχέδια του υπουργείου Ανάπτυξης είναι η πλήρης ανάπτυξη ζωνών logistics τόσο στον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη όσο και στην Αλεξανδρούπολη όπως αποκάλυψε σε εκδήλωση με την παρουσία εφοπλιστών τη Δευτέρα το απόγευμα ο γενικός γραμματέας Λιμενικής Πολιτικής του υπουργείου κ. Θ. Πάλλης.

To ζήτημα έχει ως γνωστών αναδειχθεί σε τροχοπέδη των προσπαθειών για επιτυχή εκμετάλλευση της στρατηγικής θέσης των Λιμανιών. Πάντως (πολύ) καλά πληροφορημένοι κύκλοι του υπουργείου ενημερώνουν το Capital.gr ότι η «χηρεύουσα» θέση του υφυπουργού ναυτιλίας σε συνδυασμό με την de facto έναρξη της προεκλογικής περιόδου και την σχεδόν βέβαιη επανασύσταση του υπουργείου εμπορικής ναυτιλίας έχει παγώσει κάθε πρόοδο και σε αυτό το μέτωπο, παρά το ότι ο διοικητικός μηχανισμός και οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν προχωρήσει στην προετοιμασία των κινήσεων που απαιτούνται για την προώθηση αυτών των έργων.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Ypodomes] Το δράμα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τις κλοπές καλωδίων - Tο μέλλον του σιδηρόδρομου GeorgIrisbus 0 2.467 01-06-2012, 12:46 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus
  [Ypodomes.com] ΕΡΓΟΣΕ:Ολοκληρώνεται το καλοκαίρι η νέα γραμμή Θριάσιο Πεδίο - Ικόνιο GeorgIrisbus 0 1.586 24-05-2012, 01:05 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus
  [Καθημερινή] ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Σε πιλοτική λειτουργία το Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο Cmaniac 0 1.817 28-07-2011, 08:28 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)